- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
btprg
senior tag
"A Google tudja, hogy megmutatta neked a reklámot. Befutnak hozzá az infók, hogy másnap a MasterCard kártyádon történt egy terhelés és megvetted azt a terméket."
Aki képes megenni ezt a maszlagot, hogy milyen jó lesz neki, és megadja a Nagy Tesónak a bankkártyaadatait is, az meg is érdemli, hogy ha egy szál gyufát vesz azt is tudják.
-
NandoXXL
senior tag
Valótlant állítasz, sajnos nem így működik a rendszer, plusz választásod sincs. pl. felugró hirdetés félre böksz üldöz, vagy egy betegségre keresel rá elég szenzitív adat, majd a scam átverős csoda gyógyszeres reklámokat dobja fel. Fogyasztó oldalaktól kezdve, pedig csak táplálékiegészítőt néztél. Félelmetes hogy bármit megtehetnek, ehhez meg asszisztáltok.
-
Victoryus94
őstag
Ja de minek kell minden weboldanak tudnia, amit meglátogatok, hogy mondjuk 35 éves Tolnai megyei elvált férfi vagyok, aki szereti a sört és tech tartalmakat, az elmúlt héten jártam Budapesten, és Egerben több étteremben, épp új ágyat, matracot, és bútorokat keresek, telex híreket olvasok, az exem éjszakánként jár át titokban... (és még 8km-nyi hasonló infó összeszedhető a sütikből).
Értem én hogy hivatalosan nem tudják a nevem, de azért a tartózkodási helyem mondjuk pont kiszedhető a sütikből, és olyan weboldalak is sütiznek, akik azt se tudják hogyan működik a saját weboldaluk, mert egy sokadállásban dolgozó OKJ-s "webes" lehackelt valami fizetős sablont ingyen.
Biztos rábíznád az "életed"?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Moza R9/KS Steering wheel eladó pedál szett nélkül
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest