- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necroman_Mk2
őstag
"A Browser separation jó dolog, egyet használsz mondjuk mindenre ami google, minden másra pedig egy másik böngészőt, így nem tud nyomon követni a Google."
Kérdés, hogy a chromium alapúak minek számítanak.
#27 haruspex Ha viszont előfizetsz, akkor arra az időtartamra biztos nem látsz egy reklámot sem. De értem, mire gondolsz, de a Google is csak üzeleti alapon működik: azt reklámoznak, amit megfizetnek. Bár én az ellenzék helyébe kampánytémává tenném az elnyomhatatlan propaganda reklámokat, ami a fiatalabb szavazóknál tuti betalálna.
-
Az állandó privát módot azért írtam, mert ekkor még a törölgetéssel sem kell törődni (és van amikor nem mindegy, hogy privát mód, vagy munkamenet után törlés, pár esetben, pár addonnál.
A bongészőszeparáció firefoxnál jelenthet több firefoxot is (nekem is van fent 4-5, külön, friss, meg 2-3 chromiumos (pl widevine, vagy mi is kell néha, így kapott amiatt egy dedikáltat az)).
A google miről tud, miről nem: A google igényli hogy be legyen töltve elem a gstatic.com-ról, mikor valaki belelép egy google termékbe.... Milyen véletlen, hogy a jobb weboldalak 90%-használ capcha-t, amiknél kb 80% recapcha-t, ami szintén valamilyen formában a gstatic.com-ról jön (és persze google TOS vonatkozik rá..).... HMM... nem hinném, hogy ez a kettő nem ér össze valahol, és sok szerencsét szétválasztani, ha pl egy napon akarnál belépni külön dolgokba... (Portmaster, és az SPN funkciója talán tudja [minden kapcsolat külön szerverúton van lekérve, vpn-hez hasonlóan, de szeparáltan])
Érdekes, hogy erre még nem ugrott semmi EU méretű dolog...
Új hozzászólás Aktív témák
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -45% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Zalman R1 White - Ha valami egyedire vágysz 2.0!
- Riverside 500
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - Ezüst - MAGYAR(2025) - mw0w3mg/a - 3 év garancia
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest