Aktív témák
-
salazol
őstag
Hogy ebben ki van otthon és ki nem, ebben kicsit el vagy tájolódva.
Rendszergazda is vagyok, van pár szerver a kezem alatt, köztük biztonsági szempontból nagyon kényes szerverek is. Az tény, hogy pont a saját webszerverem a leggyengébb védelmű, de hát azon nincs is semmi érték.
Szóval nem vagyok ebben otthon.
Jó.
Akkor tudomásul veszem, hogy nem értek ehhez. -
salazol
őstag
Elfogadom az álláspontod, de tudd, hogy a kiskapukeresés folyamatos lavírozás a törvényes és törvénytelen határán. Nagyon könnyű átbillenni.
Az pedig az én véleményem, hogy amit leírtál, az nem létezik.
Amiről én irtam fentebb, az létezik, de ritka mint a fehér holló. Viszont mint irtam, azt nem sorolom sem a hacker, sem egyéb hasonló kategóriába.
Egy olyan esettel sem találkoztam, ahol bárki szólt volna, hogy foltozz haver.
Viszont több száz (!!!!) feltört gépet csuktam be. Nem hobbiból, hanbem mert megbíztak vele. Ez a való világ.
Amit irtál, az meg a romantika kategóriájába tartozik.
Amúgy béke.
UI: Robin Hood is bűnöző volt kitűnő maketinggel. -
salazol
őstag
Duma. Ilyen alapon lehetne autótolvaj etikai kódex, meg részeg vezető etikai kódex is. Ne akarja senki megmagyarázni, hogy bűnöző lehet jó. Hogy lehet fehér meg fekete akár kalappal akár anélkül, azt tudom (na meg sötétbarna).
Hogyha betörnek a lakásodba etikai kódex alapján (vagyis nem sz@rnak a szoba közepére és nem törnek zúznak, csak elviszik a pénzed) akkor persze fel vagy háborodva és szidod a bűnüldüzés tehetetlenségét.
Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Macska topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest