- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Akciófigyelő: Elindult az Ulefone nyári promóciója
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
modd3r
őstag
Nézd, én is elfogadom az álláspontod, de nyilvánvaló, hogy olyan dolgokról alkotsz véleményt, amikben nem vagy otthon.
''Egy olyan esettel sem találkoztam, ahol bárki szólt volna, hogy foltozz haver.
'' Azért, mert te nem találkoztál vele nem is létezik ?
Én magam több olyan hackert ismerek, akik e-mail-ben szólta egy-egy rendszergarázdának, hogy lyukas a rendszere. (pl.: freemail,stb.)
Ezek az esetek, nem kerülnek nyilvánosságra. (nyilvánvaló okoból...)
Tudnod kell, hogy a hazai törvények azt is büntetik, ha v.ki nyilvánosságra hozza az ismert hiányosságokat. -
modd3r
őstag
Egy másik megközelítés:
A hacker olyan technofil ember, aki a szoftverek és a hardver eszközök mûködésének minél alaposabb megismerését, teljesítményük maximális kihasználását, a számítógépes és telekommunikációs rendszerek gyenge pontjainak felderítését, és nehéz programozási feladatok megoldását élvezi; tevékenysége célja nem a (szándékos) károkozás, szemben a crackerrel -
modd3r
őstag
Rendben.
Szerintem a hacker egy olyan beállítottságú ember, aki az élet MINDEN TERÜLETÉN
keresi a kiskapukat, mert jól tudja, hogy ha ő megtalálta, más is rábukkanhat, és ezért minél előbb orvosolni kell a problémát.
Magyarán: aki a netről progikat tölt le, és azokkal próbálkozik, valamint aki csupa rossz szándékból rendszereket tör, aki vírusokat ír (a hír maga is sántít) az NEM HACKER !
Ennyi... -
steveetm
őstag
-
steveetm
őstag
Ne egészen érted mire gondoltam.
Pl kikötöd hogy a loginneved max 5 betüs lehet. Te véletlenül egyel több betüt gépelsz, nem olvastad el hogy max 5 betü stb, és nem kezeled le jól azt hogy hoszabb usert kaptál...máirs bekerült egy fölös bájt, ami lehet hogy egy létfontosságú változót állít igazra(mondjuk admin mode:) )
Üdv.: steveetm -
steveetm
őstag
például huzat kinyitotta és nem veszik észre. De hogy mondjak egy példát nem szándékos ''feltörésre'' is, a login od a weblapon hibásan működik, és a hosszab neveknél buffer overflow jelenség, visszalöki pl a te jelszavadat vagy másét. Nem is akartam ezt megtudni, mégis megtudtam, szólok neked hogy gáz van, ezért nem fizetnek, tök spontán történt. Itt is ugye mien köcsög vagyok, jelentsél is föl...
steveetm
őstag
rossz példe szvsz, ugyanis a bűnűző kárt okoz neked, mígy egy hekker aki feltöri a lapod pl, az szól hogy te figy rakjá fel peccset apacshoz, mer bárki bármit csinálhat a gépeden, és ennyi.
hú de szemét köcsög nem?
nem kéne az ilyen embert összekeverni azzal aki feltöri a lapod, letöröl mindent és utána szól hogy te figy szar az apacsod, ezt megszívtad.
modd3r
őstag
Ja, azzal viszont nem értek egyet, hogy a hackerek nem tudják, hogy mik is valójában.
Ugyanis sok crackerből (vagy black hat hackerből, mind1) lesz hacker (vagy white hat hacker, ahogy tetszik), magyarán imserik a dolog ''sötét oldalát'' is.
Innentől már csak az ember személyén múlik, hogy rossz irányba megy el, vagy sem.
Maximum hazai szinten tudom elképzelni ami írtál... :)
Aktív témák
Hirdetés
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest