Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• King Unique

titán

válasz ha3flt #319 üzenetére

Persze, ha elfogytak az érvek és nem sikerül értelmes választ produkálni, akkor jön a "Bla-bla-bla", világos. Na ez a mellébeszélés a javából, ami valóban a kutyát sem érdekli...
    Igen, te aztán jól be tudod fejezni, néhány napja már írtad ezt itt, aztán valamiért csak nem sikerült és újra elkezdted, de reméljük most már talán menni fog. :D

• King Unique

titán

válasz ha3flt #313 üzenetére

Nekem nincsen? Veled ellentétben én ismert információkat és tényeket írtam le, amiket ki is fejtettem, nem feltételes módban képzelegtem itt a nagy semmire, amire nem véletlenül lett javasolva, hogy azt inkább a konteó topikban vagy más hasonlóban kellene.
    Égeted te saját magad az "okosságaiddal", nem kell azt másnak külön. :D
    Ja, értem, mármint nem tetszik a magadfajta ki tudja honnan szalajtott trollnak, hogy a több esetben pontatlan, túlzó vagy éppen hazug állításai jogosan meg lettek kérdőjelezve és azért hőzöngsz itt még utólag is, világos.
    Hát kedves csendes tag, ezek után lehet inkább csendben kellene maradni. :B

• King Unique

titán

válasz ha3flt #252 üzenetére

Persze, ha elfogynak az érvek és nem sikerül a másik torkán letolni ezeket a válogatott "okosságokat", akkor jön ez a szöveg, világos. :D
    Igen, jobb is ha befejezed.

• King Unique

titán

válasz ha3flt #248 üzenetére

Az már a saját problémád, ha nem követed a fejlesztéseket és láthatóan alapvető dolgokkal nem vagy tisztában, nem sikerült még megnyitni egy gépházat és megnézni az ottani beállítási lehetőségeket, meg ócska troll módjára úgy próbálod a tényeket félremagyarázni, hogy mindenre ráfogod az szar, semmire nem jó és egyéb egybites "okosságok", holott nem feltétlen úgy van minden, ahogyan azt próbálod itt előadni. Igen, ez valóban elég nevetséges. :DD

Tudatlan összevisszaság az amit itt előadsz, a bugyuta okfejtésed miszerint jóformán kb. semmi nem jó benne, erre és arra sem alkalmas stb. következő nagy bukfence pedig ott van, hogy asztali operációs rendszerként hosszú ideje mégis eleve a Windowsokat használják többségében a PC-s munkaeszközökön is, meg nyilván korántsem minden beépített programot külső programokra cserélve, de persze a nagy többség biztos tévúton jár, csak az ilyen egybites trollok tudják otthon a fotelből mi merre és hogyan. :))

• King Unique

titán

válasz ha3flt #243 üzenetére

Hát igen, a feladatkezelőben és a szolgáltatások lapnál ezek szerint rétegigény lehet a kereső, ha több évtizedig nem volt rá szükség és nem zavart kb. senkit a hiánya, max. az ilyen trollok firtatják ezt, nem is a felhasználók tömegei. :D

"Nincs szakértői vagy power user UI", hú... Akkor vajon a csoportházirend, PowerShell, beállíásszerkesztő (registry), gépházban a fejlesztői eszközök vagy akár maga az egyre több beállítási lehetőséggel bővülő gépház és társai vajon micsoda? Meg ha "szemét alapszoftvereket", akkor vajon a rendszergazdák hogyan használják a Windowsokat és Windows szervereket, talán fullra telepakolják 3rd party programokkal és minden egyes feladatot külső programmal intéznek? Nem, nyilván nem! :N
    A "mezei felhasználót" és "úgyis valami mást fog megtanulni/letölteni helyette" egy lapon említése megint nem feltétlen reális, mivel pont a laikus, mezei felhasználók azok, akik nem feltétlen akarnak minden egyes beépített alkalmazást 3rd party programra cserélni, számukra megfelelhetnek akár az előbbiek is, max. esetleg pl. egy másik böngészőt / egyéb kommersz programot telepítenek, vagy azt se mindenki.
    A "szemét alapszoftvereket" mantránál a következő bukfenc ott van, hogy az elmúlt egynéhány évben pont hogy elkezdte komolyabban fejleszteni a Microsoft az egyes beépített alkalmazásokat és jött az MI integráció is, emiatt már nem feltétlen kellenek mindegyik helyett külső programok, a felhasználók egy részének a beépítettek is bőven megfelelhetnek. Másrészt ha a Windowsoknál az hiányosság, hogy egyes beépített alkalmazások nem feltétlen felelnek meg minden egyes felhasználónak és egyesek inkább 3rd party programokat telepítenek, akkor ennyi erővel ugyanez megvan más operációs rendszereknél is, szóval ez pont nem érv. Ja, az meg a másik, hogy a Windowsokra legalább bőven vannak külső programok a-tól z-ig, mert desktop OS szinten eleve a Windowsok szoftveres támogatottsága a legjobb, ellenben ugyanez már nem feltétlen mondható el egyes más platformok rendszereiről...

Hát azért nyilván nem is addig ameddig ellátsz, meg az olvasottak alapján még a jelen sem teljesen tiszta, pont ezért felesleges ilyen alapon a jövőt nekiállni fejtegetni. :DD

• King Unique

titán

válasz ha3flt #235 üzenetére

Ó hát persze, nagyon kellett a feladatkezelőbe és a szolgáltatásokba plusz keresési opció, ha vélhetően eddig sem volt rá akkora igény, de legalább a Windows 11-nél már ezt is megoldották, ami akkor ugye a Windows 12-nél is adott lesz. :))

Az hogy a plusz védelmi vonalként szolgáló Secure Boot veszély lenne és a felhasználói adatokhoz az illetéktelen hozzáférést megakadályozó BitLocker-meghajtótitkosítás és BitLocker-alapú eszköztitkosítás, amik amúgy eleve be- és kikapcsolhatók, meg hogy az AI miatt mi minden lesz lekorlátozva, amikor ilyenekről a jövőre megjelenő Windows 12-nél sincsen szó, megint érdekes, lehet inkább a konteó topikba kellett volna...

Már megint a L..., így már minden világos :DD

• ha3flt

tag

válasz ha3flt #235 üzenetére

Bocs, a Task Manager mellett a services.msc-t is említeni akartam, amiben még ma sincs keresés, azért beszéltem a NET START-ról.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés