- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aurig@
őstag
válasz
King Unique #188 üzenetére
Fizet neked a Microsoft, hogy ennyire isteníted és tolod a rendszerüket?
Rossznak nem rossz, de mikor napi szinten erősködik, hogy frissíteni kell, meg hűha mi lesz nem frissül az bosszant.
Én az egész frissítési procedúrájukban azt nem szeretem, hogy jobban tudják, mikor, mi a jó nekem, mint én magam!
Hadd én döntsek arról, hogy szükségem van e arra a frissítésre, amit le akarnak nyomni az ember torkán.
Nekem 50 hónapja volt utoljára telepítve a Win 10, azóta nem frissült, nem szeretem, ha b@szogat a rendszer.
Mielőtt azt írnád, hogy fogalmam sincs a dolgokról, cirka 23 év informatikai tapasztalat van mögöttem.
Cégnél is néhány száz gépet összeraktam és telepítettem rá Windowst /Win7, Win8 majd Win10/ 11-et nem mert addig mire megjelent, másik céghez mentem. Sajnos ott bekapcsolva kellett hagyni az update-et.
Bárkinek telepítettem gépet, akár asztali, akár laptop, mindig megkérdeztem és a mai napig is megkérdezem, hogy kell e neki a frissítés, ha nem, akkor kikapcsolom.
Sosem volt probléma a kikapcsolt frissítésekkel. -
Alaaf Pi
senior tag
válasz
King Unique #230 üzenetére
Na, most egy frissítés miatt ki lett próbálva, még csak azt sem lehet mondani, hogy lófasz és esti fény a session restart. 4 word dokumentumot, egy one note-t elindított, de a 20 Excel közül egyetlen egyet sem, csak egy üres új fájlt, PowerPointból pedig 15-ből egyet nyitott meg restart után. Vagyis használhatatlan funkció.
-
zseko
veterán
válasz
King Unique #330 üzenetére
Nem kell félremagyarázás.
Én bevállaltam.
Te nem.
Ennyi.A többi csak süket duma.
-
zseko
veterán
válasz
King Unique #328 üzenetére
Szerintem, tök egyértelmű a hozzáírás nélkül is hogy természetesen csak szerintem. Nem statisztikát hoztam, vagy közvéleménykutatást. Csupán attól hogy nem írtam le oda a véleményem már akkor sem volt más, nem azért mentem oda.
Nem tudom, melyik szavak értelmét nem érted az állítólag és a lehet rosszul emlékszem közül, de láthatóan nem érted a szavak jelentését. Utána tudtam volna nézni, ahogy meg tudnám keresni a cikket is ahol erről olvastam, de tök fölösleges. Nyilván még sosem fordult elő hogy (egy cég) állított valamit és később mégse pont az lett.
De ha már ennyire szar, troll, meg hazug vagyok, szavaztassuk meg a többieket, itt, vagy akármelyik win topikban hogy kettőnk közül ki a troll és ki sértegeti a másikatÉn bele merek állni
-
zseko
veterán
válasz
King Unique #324 üzenetére
"Nana, a trollokot és a kéretlen okoskodókat ne keverd azokkal a fórumtagokkal, akik ténylegesen segítséget akarnak kérni, megoldást akarnak egy adott problémára, vagy éppen információt valamiről amit nem értenek."
Ezért nem írtam 100, hanem csak 70%-otVannak akik valóban hasznos tanácsot kapnak tőled. Mondjuk a többiek egy része is - csak 'furább' stílusban... És nyilvánvalóan nem erre a topikra értettem, hanem a téma rendes - win10, win11 - topikjaira.
"de még abban is echte hülyeséget írtál"
Amiben rögtön be is ismertem, hogy állítólag, és még az se biztos hogy jól emlékszem. De ez ne zavarjon. És nem egy lassan egy éves cikkre emlékszem - Stingtől amúgysem olvasok semmit - hanem kb. hónapos. De még most sem tartom kizártnak, ahogy azt az eredeti hozzászólásban is írtam, hogy pusztán rosszul emlékszem.Mindenesetre köszönöm hogy tökéletesen igazoltad mindenki előtt a valóságtartalmát (vagy legalábbis egy részét) annak amit írtam
-
zseko
veterán
válasz
King Unique #320 üzenetére
Kiket is? Úgy a 70-90%-át annak aki segítséget kér. Van akit már rögtön az első, van akit harmadik válaszodban. Néha nem lehet eldönteni hogy trollkodsz, kisebbrendűségben szenvedsz, szándékosan provokálsz, egy 12 éves gyerek vagy-e aki így éli ki magát, vagy egyéb.
Nem, az enyémmel nincsen. Legalábbis ilyen szintű mint nálad. Nálam másféle van
Az utolsó mondatodig egy tök korrekt és elfogadható választ adtál, azzal viszont megint csak az lett, hogy te láthatóan szándékosan provokálsz, ha kell, ha nem. Lehetett volna máshogy is lekezelni amit írtam, te a provokálást választottad. -
ha3flt
tag
válasz
King Unique #314 üzenetére
Bla-bla-bla... Ez a soha véget nem érő mellébeszélés mintapéldája, mert mint tudjuk, mindig az utolsó hozzászólás számít a legjobban. Pedig a kutyát nem érdekli, minek minősíted magad és a hozzászólásaidat. Én viszont tényleg be tudom fejezni, csak figyelj. Te nem tudnád. :-)
-
zseko
veterán
válasz
King Unique #314 üzenetére
Te lenézed az embereket. Ezt mindenki azonnal levágja aki két mondatot is beszél veled vagy olvas tőled. A tudásoddal nincs gond az nem kétséges, a személyiségeddel ellenben igen.
-
ha3flt
tag
válasz
King Unique #262 üzenetére
Neked nincs egyetlen józan érved sem, titánember, és te személyeskedsz az első pillanattól kezdve értelmes eszmecsere helyett, ahogy más is írta - a k.rva gurulós smiley-jaid is a megalázásra szolgálnak. Nem tudom, honnan szalajtottak, de nem kicsi a probléma.
-
ddekany
veterán
válasz
King Unique #231 üzenetére
A Windows baromságok még egy ilyen tiszta esetén is nekiállsz vitatkozni, mint a felhasználó által feltett display drivert automatikus downgrade-elése. Nem lehetett még ezt sem úgy hagyni, hogy hát ja, az el van cseszve. És akkor bárki vegye komolyan az árnyaltabb kérdésekben kifejtett véleményedet.
-
ha3flt
tag
válasz
King Unique #249 üzenetére
"Mindenre ráfogod, az szar, semmire nem jó" Mivel képtelen vagy megérteni mondatokat és eljutni egy értelmes vitáig, csak panelekből állsz, így igazából csak magadnak válaszolgatsz... befejeztem.
-
ha3flt
tag
válasz
King Unique #246 üzenetére
"az elmúlt egynéhány évben pont hogy elkezdte komolyabban fejleszteni a Microsoft az egyes beépített alkalmazásokat"
Ja, "jön", "bővül", "nemsokára", "elkezdte", "már majdnem", "ez jobb lesz", "a felhasználóknak megfelel"... Ezt hallgatom úgy harmincöt éve mindig új és új formákban. :-)) Csak éppen a jelenség ettől még létezik, hogy a világ egyik legnagyobb szoftvercége egy szűk évtized alatt nem volt képes egy koherens, jól használható, amúgy viszonyítva elég egyszerű applikációt összehozni a meglevő beállítások értelmes kezelésére, ha már a "Gépházat" emlegetted, ahogy egyébként a jelenség a ventilátornál is létezik. De ez csak a jéghegy csúcsa. Most éppen az MI oldja meg a problémákat? Annyira nevetséges.
A többi (is) tudatlan összevisszaság és bájos feltételes módú ömlengés, túl nagy energia lenne ideírni csak egy részét azoknak, amiknek rohadtul nem így kellene lennie a világ nagy részének munkaeszközén.
-
ha3flt
tag
válasz
King Unique #239 üzenetére
Ja, csak az MS az összes szoftverét ilyen igénnyel csinálja - érdemes lenne észrevenned, hogy egy példa nemcsak saját magáról szól, azért példa. De amúgy is rétegigény egy keresés? Keresés nélkül egyetlen program sem szoftver, csak talicska.
Nincs szakértői vagy power user UI, ez az alapprobléma, a mezei felhasználótól a programozóig és rendszergazdáig mindenki ugyanazokat a szemét alapszoftvereket használja a beállításokon kezdve. Az nem érv, hogy úgyis valami mást fog megtanulni/letölteni helyette.
A jövő sem addig tart, ameddig ellátsz, én nem mondtam valószínűségeket, sem az MI-vel nem hoztam össze, csak lehetséges irányokat nagyon is valódi technológiák, fejlesztések, és a szereplők magatartása alapján.
-
flexxx2
őstag
válasz
King Unique #232 üzenetére
nem érted, hogy nem a pdf-el van a probléma, hanem azzal, hogy az MS/Windows önkényesen és megkérdezés nélkül, beállítási lehetőségeket se adva (pl nem akarok időjárás appot frissíteni soha az életben) indítja el a folyamatait, legyen az update v. akármi, nem törődve azzal, hogy a user mit csinál éppen, pl halkan, venti zaj nélkül és sokáig akkuról szeretne olvasni valamit.
megj:
1., a task managerben látom, hogy az MS zabálja a gépet, képzeld, nem szoktam vakon kiabálni valamire
2., foxit-ot használok pdfre -
niof
veterán
válasz
King Unique #233 üzenetére
Szerintem biztos lesz mód a csomagok letöltésére az update catalog-on kívülről is. Tuti lesz valaki, aki megcsinálja.
-
King Unique
titán
válasz
King Unique #215 üzenetére
Három évvel meghosszabbítja a Windows 10 támogatását a Microsoft
"Egy fontos eltérés azonban van a Windows 10 és a Windows 7 támogatásának kibővítése között. Az, hogy az elődrendszerrel szemben, aminek esetében ezt a lehetőséget a Microsoft csak vállalkozásoknak biztosította, a Windows 10 esetében magánszemélyek is élhetnek majd a lehetőséggel, és előfizethetnek a plusz javításokra."
Ha annyira Windows 10-et akarsz használni az általános támogatás megszűnése után is, akkor adott lesz a lehetőség magánszemélyként is igénybe venni az ESU-t.
-
Alaaf Pi
senior tag
válasz
King Unique #216 üzenetére
A rendszer úgy van beállítva, hogy kézzel keresse a frissítéseket, ne telepítsen semmit automatikusan. Leszarja. Mint minden más user beállítást.
Az alkalmazás újraindítást megnézem. -
ddekany
veterán
válasz
King Unique #168 üzenetére
"Enable or Disable Include Drivers with Windows Updates in Windows 11"
Csak ez nem jó, mert így meg semminek nem frissít a driver-ét, meg új ismeretlen eszköznél sem keres WUP-on! Saját gépemre elmegy, de pl. átlag ember rokon gépén ez ciki. Plusz, alapértelmezett viselkedés kéne legyen, hogy a WUP nem downgrade-el drivert!
"Find Wake Source for Windows 11 Computer", stb.
Igen, van is egy listám, hogy mi mindent kell átállítani Windows telepítés után. De az épelméjű viselkedés kéne legyen az alapértelmezés. Plusz, céges gépen ezeket valószínűleg nincs is jogod beállítani, ezért pláne fontos, hogy mi az alapértelmezés.
-
Alaaf Pi
senior tag
válasz
King Unique #204 üzenetére
Szüneteltetni nem tudom, ha nem jelzi, hogy kéne frissíteni, hanem csak újraindítást kér. Ha nem indítom újra, fokozatosan tönkreteszi az alkalmazások használatát.
Az aktív időszak valami 7-22 van beállítva, ezen belül rinyál állandóan, hogy akkor indítsam már újra. Ami azért nem túl jó, mert képtelen sessiont menteni, vagyis nyithatom újra a millió filet, amit használok. -
carl18
addikt
válasz
King Unique #207 üzenetére
Egyenlőre én nem látok semmi olyat ami miatt értelmét látnám Windows 11-re váltani.
Aztán 2025-ben ráérek át gondolni váltsak-e az újabbra vagy teszek egy próbát a linuxal.Meg mi van akkor ha 2025 után nem kap az ember frissitést?
Facebook/youtube és társai azért biztonságos oldalak amikről nem kap az átlag ember vírust. Én sose katintok kéttes eredetű linkre se, így user error kilőve.
Van AVG+ a Google/Chrome /Firefox is kapja folyton az updatet.Azért manapság ha egy gépet nagyon akar valami hacker úgy is feltöre.
De elvagyok én még Windows 10 mellet, nekem ez mindenre elég.
-
X2N
őstag
válasz
King Unique #207 üzenetére
Nem kell a windowst se beaktiválni. Minek.
Csak egy felirat van a képernyő jobb sarkában, már megszoktam.
-
X2N
őstag
válasz
King Unique #197 üzenetére
Kíváncsian várom az új fejlesztéseket a windows 12-ben.
-
flexxx2
őstag
válasz
" kb. észre sem venni a frissítést"
Akkor te nem használsz notebookot akksiról, próbáld ki mikor elkezd befűteni és meríteni az akksit, miközben te szeretnél prohardvert olvasgatni.A konkrét gép: egy 10th gen intel asus zenbook flip.
-
dabadab
titán
válasz
talán 365 napig akarod szüneteltetni és mellőzni a biztonsági frissítéseket, vagy mi?
Igen, akár.
Felhasználói élmény, hűha, egy normális hardverkonfiguráción kb. észre sem venni a frissítést,
Egészen pontosan milyen az a normális hardverkonfiguráció, amin:
1. nem veszed észre, ha újraindul a rendszer?
2. nem fog ott akár percekig futni a frissítés?meg ugye havonta csak 1x települnek automatikusan kumulatív frissítések
Ez egyébként elég hülye megoldás, pont azért van, mert a frissítés béna. Simán futhatna a frissítés akár óránként is, ha:
1. normálisan meg lenne csinálva és nem kellene minden vacak miatt újraindítani a gépet
2. a frissítések nem rontanának el amúgy normálisan működő gépeketAttól meg hadd ne legyek hasraesve, hogy lassan tudja a Wndows Update azt, ami az apt tudott húsz évvel ezelőtt (illetve csak annak bizonyos részeit, más részét továbbra sem).
-
Alaaf Pi
senior tag
válasz
Ha nekem be van állítva, hogy majd megmondom neki mikor frissítsen ennek ellenére random kezd böfögni, hogy indítsam újra, mert be kell fejezni a telepítést, akkor kinek van igaza? Win10 pro, admin, de nem teljes körű, sok funkciót a céges IT befolyásol.
-
X2N
őstag
válasz
King Unique #185 üzenetére
Nem a frissítések fontosságát kérdőjeleztem meg csak az azt végrehajtás módját, ami szerintem nem kicsit irritáló módon van megoldva a windows-ban, persze lehet szüneteltetni meg aktív órákat állítani, de szerinted a userek hány %-a állította be ezeket. Mindenkinek volt már frissítéssel kapcsolatban kellemetlen élménye, még akkor is ha csak a háttérben csinálta a windows, nem kicsit lassítva a gépet...megfejelve egy jó kis víruskereséssel, akkoriban a HDD-kkel, lassabb gépekkel ez egy tortúra volt. Amiket mondasz feature-ök, virtuális asztalok, éjszakai fény, átláthatóbb feladatnézet, Microsoft Store nagy része mind beépíthető bármilyen oprendszerbe.
De van rá szükség? Szerintem nincs. Majd a user eldönti hogy mit szeretne telepíteni magának, az alkalmazás áruház persze jó ötlet, mert kényelmesebbé teszi a programok telepítését, nem kell az internetről kétes oldalakról leszedni drivereket, programokat.
Tudod mi van a windows-ban ami a Linuxban nincs? Backdoor. -
dabadab
titán
válasz
A Windows 7-nél talán vannak virtuális asztalok, éjszakai fény, átláthatóbb feladatnézet, Microsoft Store + Amazon Appstore, WSL, Microsoft-fiók és Windows Hello PIN, digitális licenc, HDR támogatás, teljes körű UEFI + Secure Boot és UASP + UNMAP támogatás?
Nincs. Viszont ezeknek egy jó része nem érinti a grafikus felületet, amiről szó van, illetve egy részük meg jobb lenne, hanem lenne
Viszont például a Windows 7 tudott olyat, hogy látszott, hogy hol van vége az egyik ablaknak és hol kezdődik a másik
A virtuális asztal az például jó fejlemény, kár, hogy szarul működik
Egyébként ha még sokáig faragják, talán a Windos 15-ben már regedit faragás nélkül is be lehet kapcsolni, hogy az óra a másodpercet is mutassa
Tényleg, teljesen nyomorult állapotban van a Windows grafikai felülete és ahelyett, hogy azt rendberaknák, inkább folyton megpróbálnak valami senkinek sem kellő forradalmi változásokat próbálnak behozni.
(Meg WSL? Hogyan jön ide a Linux, minden egyes Windows témánál, windowsos cikknél ide kell trollkodni a linuxos témával?
)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Mi meg kapjuk a Linux éve trollkodást minden kapcsolódó hír alá. Egy kicsit nektek is lehet nyelni.
Amúgy annyira nem az ördögtől való előjönni vele. Ott pl. nem merül fel a frissítések kapcsán, hogy csoportházirendes trükközés nélkül vajon újraindul-e az adatgyűjtő gép pár hét működés után kérdés nélkül...
-
dabadab
titán
válasz
King Unique #180 üzenetére
Amúgy meg eleve tudja szüneteltetni
Mármint egészen nagyon rövid ideig és csak akkor, ha a Windows úgy nem dönt, hogy mégsem szünetel. Vagyis igazából nem nagyon.
Ráadásul maga a frissítési folyamat leginkább a "híg fos" minőségi kategóriát képviseli úgy felhasználói élmény, mint technikai megvalósítás terén. Nyilván ezt macerásabb lett volna csiszolni, marad az, hogy AI alapú Clippy jön, az biztos remek lesz
-
X2N
őstag
válasz
King Unique #180 üzenetére
Szerintem ha egy windows frissítési procedúra negatívan befolyásolja a felhasználói élményt akkor nem kell erőltetni. Arra gondolj miért kapcsolta ki állandóan a userek nagy többsége a frissítést. Mert mindenkit zavart hogy állandóan basztatta a usert és a legváratlanabb időpontban állt neki frissíteni, 10%-ra lemerült akkuval, prezentáció előtt stb...és nem volt a usernek beleszólása hogy mit csináljon a rendszer a saját gépével... Linux-nál általában gép indításkor jelez h van frissítés, és ennyi, te döntöd el hogy akarsz-e frissíteni vagy nem. Nem ez a szabadság? Le kellene tolni az emberek torkán mindenféle biztonsági frissítést? Ugyan minek. Ha majd problémája lesz belőle az az ő sara. Egy cégnél persze ez nem opció de a saját gépemmel hadd csináljak azt amit akarok.
Milyen olyan alapvető funkciók és kényelmi megoldások vannak a win 10-ben és 11-ben ami a win 7-ben nem volt?
Én a felületre gondoltam elsősorban, tudom ez is egyéni preferencia, meg a jót könnyű megszokni... de én már a minimalista win 10-es felületet sem szeretem.
-
Alaaf Pi
senior tag
válasz
Aktív idöszak beállítása ellenére is futottam már W10-en olyanba, hogy azon belül zaklatott frissítéssel.
-
Chiller
őstag
válasz
Aha ez mind nagyon szép gyűjtés de gondolom ezek is olyanok, mint a többi beállítások.
Egy hét, egy update, egy hullócsillag, egy porszem, és valahogyan újból visszakapcsolódik a spydowsban....
-
secretgarden
aktív tag
válasz
King Unique #165 üzenetére
Igen, ebben van ráció... Remélem javítanak a Microsoft Store-on, elérhetnének olyan szintre mint a Google Play Store / Apple App Store / Amazon Appstore, hogy nem kell gondolkozni hogy mit honnan telepitsen az ember / mi az illeto program hivatalos oldala, hanem kapasbol megy az ember az MS Store-ba, mert ott van minden, hivatalosan, virusmentesen stb. :-) Jelenleg eleg foghijas a dolog, plusz igy az amugy alapbol-nem-lenne-rossz-otlet Windows 11s-nek (meg ha lesz 12s-nek) sincs tul sok ertelme. Plusz ki kell talalniuk valamit, amivel tobbet nyujtanak az atlag user számára mint mondjuk egy Chromebook. En speciel otthon csak internetezek, Duolingo-zok, social media, Spotify es YT Music, YouTube, Netflix/Disney/Amazon Videos/Paramount+-t nézek, stb. Erre mindre boven eleg a Chrome bongeszo/extensionok illetoleg az Android app-ok, esetemben 5 eve otthon csak Chromebookot hasznalok es nem erzem hianyat Windosnak - ami problema lesz az MS-nek ha egyre tobben ereznek/tesznek majd igy. Szoval atlag usernek, aki nem jatszik csak PC-re kihozott AAA jatekot (illetve peldaul a Fortnite siman jathszato Amazon Luna-n keresztul Chrome OS-n is), aki nem hasznal valami bonyolult PC-specifikus programozasi eszkozt vagy specko video/3D stb szerkesztot, vagy nem hasznal valami NAV altal csak Windowsra megirt adobevallas programot stb., aki csak olyanokat csinal mint en ahogy irtam fentebb, azoknak mutatnia kellene valamit a Windowsnak, hogy miert fizessen tobbet, miert vegyen erosebb hardveru laptopot/PC-t (Windowsnak tobb kel mint mondjuk Chrome OS-nek ugyanolyan teljesitmenyhez) ha mindehhez nem is igazan kell Windows. Hogy mi az amiben a Windows tobb/jobb/szebb ami atlag usernek csak akkor elerheto ha Windows-a van (es abbol is a 12, hogy valtson 10-rol vagy 11-rol). Enelkul marad a sirankozas, hogy egyre tobben partolnak el Windowsrol, hogy nem akarnak az emberek frissiteni 12-re stb. Remelem ezuttal megoldjak a lecket jol :-) A konkurencia jot tesz a fejlodesnek :-) Ugy tunik MS most az mesterseges intelligenciara fogad nagyban, ami bejohet, de a tobbi konkurens is ugy tunik hogy erre fogad, szoval onmagaban csak MI-vel nem fog tudni kitunni szerintem.
-
ddekany
veterán
válasz
King Unique #163 üzenetére
Komolyra fordítva, ez jellemző újítások után, hogy pár már megszokott dolgokat elszabotálnak, azt rögtön észreveszi a felhasználó, de az azt (talán) ellensúlyozó újdonságokat lassabban fedezik fel. Szóval először mindig negatívabb a hozzáállás. Ez ellen a felhasználói reakció ellen jó gyógyír, ha napi szintű bosszúságokat is megcélzol (mint #101), de ezt pont nem teszik jellemzően.
Plusz először több a bug is.
-
secretgarden
aktív tag
válasz
King Unique #151 üzenetére
Lehet, semmi se biztos, ezek csak kiszivargot hirek (vagy alhirek). Masodikra egy forras peldaul: Windows 12 will not be a free upgrade, according to a new leak | Mashable
-
ddekany
veterán
válasz
King Unique #153 üzenetére
Hát mert egyre szarabbak, csak egy idő után megszokod hogy ez van...
-
Trailblazer
veterán
válasz
King Unique #57 üzenetére
Copilot amúgy sincs EU-ban, nem?
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
King Unique #57 üzenetére
Linux Mint. Fuck MS.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Nyaralás topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Túra és kirándulás topic
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest