- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Napra pontosan én spec nem tudom mikor jelenik meg a játék.
Mély tiszteletem dilikutya felé egyébként.
Mellesleg enguszhoz még egy kérdés:uyge mp3aid sincsenek?
tényleg mi lenne , ha én goa mp3kat keresnék itthon?
Vagy mondjuk lenne saját szerzeményem, stb?
Vagy meg nem jelent cdk anyagai? Szóval ezek a szerzői jogi dolgok fura egy dolgok, mondjuk ismeretlen un. garázszenekarok esetén. -
Dilikutya
félisten
ez igaz. amugy mikor is? 3 vagy 5? ha egy kevéssé ismert game-ről lenne szó, valószinű 1-2 moderátor irna bele hogy ne warezolj, aztán zárás nélkül a feledésbe merülne. de ez a Doom3, amire 11 éve vár a játékostársadalom. szerintem nincs még 1 ilyen játék amit ennyien várnának. épp ezért egy kis beszámolót igazán bocsánatos bűnnek tartok.
-
Dilikutya
félisten
igen, ezt én is sejtem, hogy honnan lehet. de könyörgöm ez csak egy ártatlan élménybeszámoló. de mint mondtam az is warezol aki nem ir, szal elég álszent dolog. ha warezol az az ő dolga. de volt aki nem dicsekedett el vele, hogy honna mi módon szerezte, tehát csak feltételezhető hogy warez, de bizonyiték nincs rá, szal jogilag nem megtámadható. Mindenki ártatlannak számit a jogerős itéletig :D
-
Ra3
őstag
szerintem a moderátoroknak sem kötelességük napra pontosan tudni hogy egy adott sw mikor jelenik meg, igaz a d3 kivételes eset,de akkor is... nem biztos hogy ha nekiállnék valakivel beszélgetni két nappal a megjelenés elött egy 10000 euros cad sw-ről tapasztalatok kapcsán (nem warez témában) akkor kivágnának.
ezt most véletlen tudják...
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- PlayStation 5
- Nyaralás topik
- EA Sports WRC '23
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen házat vegyek?
- Hiába az USA kritikája, az EU nem enged a technológiai törvényeiből
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Legion 5 17ACH6H 17.3" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple Watch Ultra 2 49MM e-Sim 2028.06.05-ig Média Markt Garancia Makulátlan Új állapotú
- Ninebot e2 plus garanciával
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest