- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
Aktív témák
-
Biaggio
őstag
válasz
Dilikutya #50 üzenetére
Kissé off lesz.
Azon gondolkoztam, hogy filmekkel kapcsolatban ugyanez a helyzet. Például a Shrek 2-t már egy hónappal a mozipremier előtt láttam, ha nyitok róla egy topikot, és beszélgetünk róla, az baj?
Még mindig azon az állásponton vagyok, hogy ez és a hasonló határesetek eldöntése a moderátor feladata. Legfeljebb kapok a topikban egy ilyen bejegyzést, hogy ejnye-bejnye és akkor odafigyelek magamra.
A nyílt warezolást jómagam is ellenzem itt a PH-n, aki kicsit utánajár, hamar talál olyan fórumot, ahol van rá lehetősége:) -
Biaggio
őstag
Egyetértek veled, csak külön témát nem akartam ennek nyitni.
Idézek az alapelvekből:
''Wareztevékenység'', vagyis a szerzői és szomszédos jogok (vagy általában a hatályos magyar jogszabályok) által védett bárminemű szoftver/adat/hanganyag/filmanyag/stb. jogosulatlan
használatának elősegítése (pl. regisztrációs szám közzététele, crack megosztása, linkelés ezeket tartalmazó weblapokra)
használatára buzdítás, segítségkérés ezek beszerzésében, használatában
Hogy valaki játékélményekről ír, elmondja, hogy már tölti a játékot DC-ről, megvan a Suprnova.org-on vagy cracket talált a www.játékmásolásvilág.com-on, hogy ez mennyire warez, azt bízzuk a moderátorokra és fogadjuk el az ő ítéletüket.
Lehet, hogy néhány eset elkerülte a figyelmüket, sőt, ők sem tévedhetetlenek, de ha mindenki önmérsékletet tanúsít és figyel rá, mit ír le, akkor máris haladunk egy jobb PH felé:)
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nintendo Switch 2
- NBA és kosárlabda topic
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,SSD,Jó akku,szép állapot
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged