- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Erős specifikáció, kompakt formában
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandiras2
senior tag
Moddoltam.
Képek a linkelt topicban.
[link]
ÁÁÁÁÁPPPP
Hova lett mindenki? -
chriskross
aktív tag
Akit érdekelnek modding cuccok küldjön e-mailt és megbeszéljük a részleteket! Főleg fehérváriaktól várok mailt,mert akkor nincs postaköltség...
TerraTec cuccok...van dögivel minden...Bolti ár alatt... -
Üdv
Csatlakozok én is a Fehérvári ph arcokhoz, itt folytatom tanulmányaimat. -
Antonio
senior tag
-
Antonio
senior tag
válasz
Horny256 #126 üzenetére
ok.
max elhíresztelem itt a ph-n milyen egy nagy ... vagy
küld el a freemailemre hogy hova küldjem a cuccot oszt én meg küldök egy számlaszámot, (ha megtalálom) Ok?
Ja és hogy én is tisztességes legyek volt garanciás szervízben még az első hónapokban ki kellet cserélne benne valami bizbaszt, de nem e végett adom el!! teljessen jól mőködik! csak a hangja zavar ennyi ... de úgy is kipróbálod majd ...
[Szerkesztve] -
Horny256
senior tag
Antonio
-
Antonio
senior tag
Hi...
csak azért néztem be mert fehérvár környéki vagyok ... és lenne egy fölösleges kvázi eladó coolink dx 400-as ... már pár hónapja már bent a fiokba ''porosodik'' a hangja miatt cseréltem le (nekem hangos volt) ja gari már sajnos nincs rá
ha valakinek kell szóljon, árat nem akarok mondani, majd ha lesz érdeklődő de nem ezen akarok meggazdagodni,óccsón adom
-
XanD3R
senior tag
up
-
XanD3R
senior tag
Gondoltam benézek ide is , nincs akartok véletlenül elcserélni egy ECS K7S5A pro-t + egy AMD Athlon XP 2000+-t ventivel egy ABIT IC7 G-re ( NAGYON SÜRGŐS) , a cuccokat ki is lehet próbálni , akár már holnap is mehetne a csere
-
bandiras2
senior tag
Mijen vasad van? Én 1800 cerka halódo XP egy döglődő 120 Barracuda, Geforce FX 5600, 256 RAM
-
bandiras2
senior tag
Örülök. Neked vmi mod? repesve várjuk.
-
Badb0y
addikt
Csatlakozok
-
bandiras2
senior tag
Mi a dögvész van? Pestisjárvány?
-
bandiras2
senior tag
Szépen alakul. Hajrá!
-
Reac^
őstag
Basszus, ez van
Nem vagyunk olyan sokan fehérváriak. De a weboldalam végre üzemel, mindenki CSEKK!
Bővebben: link -
bandiras2
senior tag
na enyém a 100 adik hozzászóás!!!
ÁÁÁPPP!!! -
mdk01
addikt
Tököm kivan ezzel a topickal.
Ha mindenki így áll hozzá akkor én is. -
mdk01
addikt
áp
-
bandiras2
senior tag
Na mi van? Pangás?
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁPP! -
Reac^
őstag
Hamarosan beindul a Reac PC Modding site!...
Lesznek cikkek, moddingok, és minden ami szemnek szájnak ingere!
bandiras2
senior tag
Nekem is csak olcsó modjaim vannak:
Erősítő bemodítása a gépbe, és ehhez frankó előlap mod, miszerint a 20 éves tesla sztereopotinak fúrni egy lyukat a takarólemezre, ahol kifér az 5mm es krómtengely, a maga 2cm-es hosszával. Aztán megjött a DVD, és kellett a hely, így a házat fúrtam + a power gomb fölött egy picivel, és az acéltengelyre időközben került, egy 60 éves roncsrádigóból maradt, kopott rézgomb bakelitfoglalatban, és külön érdekessége, hogy az elterjedt iránnyal ellentétesen sikerült bekötnöm, így aki nem ismeri, meglepődik, amikor le akarja halkítani, és ehelyett felhangosítja. Tervem továbbá vízhűtés, a csöveken kívül minden + van hozzá, de az 1700 celkóra lusta vagyok felrakni. majd az utódra.
Régi 486 mod:
Ezt még a régi időkben követte el apám.
Volt egy HERCULES monitor, ami ahogy kiderült, kiválóan ment CGA kártyával, mert a kártya tudta a HERCULES üzemmódot, de tudott ezen kívül 2 féle cga-t is, ésmert a HERCULES megemészti a CGA jelet is, mindenféle cécó nélkül, csak át kell jumperelni.De ez MACERÁS!!!
Fogjunk egy rakat dzsámpert, mindegyikre forrasszunk vezetéket, vágjuk ki a fekvőház oldalát,és vezessük ki kapcsolókra. Ja, hamár barkács, akkor 22k -s poti beköt, kivezet a speaker elé, mert ha elkezdtem F-19 ezni, akkor zsinórban jöttek a családtagok, hogy AZONNAL HAGYJAM ABBA. Hajtómüzaj rulez
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
mdk01
addikt
és áp
-
mdk01
addikt
Ha vki elfelejtette volna:Bővebben: link
-
Reac^
őstag
Ha itt valakit érdekel Cooler Master Cooldrive 4 / AeroGate II cikk magyarul ide is feltölthetem, mer a sz*r honlapom még mindig nincs kész...
-
h@desz
tag
up!
-
Reac^
őstag
Bővebben: link
A vágókorong megégeti, de az lényegtelen, mert csiszolóval le lehet szedni. -
Tommmysun
aktív tag
hát kokrét számítógép moddingban nem igazán van tapasztalatom, de műszaki sulba jártam, szal a barkácsoláshoz értek valamit!
Csak egy gond van, hogy a csövek meghajlításához nem ártana, láng hegesztőt használni, az meg niccsen, szal kezdésnek, valószínűleg alumínium flexibilis csővel próbálom megcsinálni, hogy egyáltalán kivitelezhető -e!
[Szerkesztve] -
h@desz
tag
Itt nézz körül :Bővebben: link
-
-
mdk01
addikt
Alaposan néz körbe itt és érdeklődj biztos találsz vmit;Bővebben: link
-
Poiro7
senior tag
Erre kellene elektronika:
Reflexidő mérés
- egy nagy táblán, tetszőleges sorrendben felvillanó led-köröket kell lecsapni minél gyorsabban.
- négyen ülnek egy asztal körül, fény villanására kell azonnal reagálni a játékosoknak az előttük lévő gomb leütésével. -
Tommmysun
aktív tag
Az ötlet valami olyasmi lenne, mint egy tuning autó motortere (mivel autó mániás is vok) a kábelek egy olyan kinézetü fém csövön mennének, mintha egy autó leömlője lenne, meg ehhez hasonló dolgok, csak egyenlöre sajnálom kivágni a házamat, mert még elég új meg szerintem alapból is elég jól néz ki (sötét metál szürke)
-
Skylark
tag
Upsz!
-
Poiro7
senior tag
Hi,
van kozottetek olyan aki tud kisebb , egyszerubb aramkoroket kesziteni
(tervezes, megvalositas)?
[Szerkesztve] -
mdk01
addikt
Na a topic készítő és visszatért.
Most meg annyian vagyunk hogy Upolni se kell.
A cicás ház frankó lett, de volna egy kérdésem;lefestettétek vágás után?
[Szerkesztve] -
Derlie
tag
Halló Fehérvár, nem is tudtam ennyien vagyunk itt!
Nekem is van ám moddolnivalóm majd csak figyeljetek, ha el nem felejtem teszek is fel képet valamikor. Nem nagy eresztés, amolyan sufni+egy kis képzelet... -
Reac^
őstag
Nah, hogy feldobjuk 1 kicsit az életet itt fehérváron: Nyáron haverommal kicsit foglalkozgattunk moddingolássokkal és hát ennek vannak szép eredményei.
Az 1ik mod a kishugomnak készült, íme egy ízelítő kép a végeredményről:
A moddingok, és minden evvel kapcsolatos ''dolog'' hamarosan fentlesz a készülő weboldalamon.
[Szerkesztve] -
mdk01
addikt
Na ez az utolsó ÁP.
-
mdk01
addikt
áp
-
mdk01
addikt
Ezt nem hiszem el!!!
Miért kell megdögleszteni ezt atopicot?
Már hihetetlen oldalú pöttyös dobokockákról beszélünk csakhogy ne dögöljön meg a topic.
Na;ÁP -
mdk01
addikt
áp
-
pamacska
tag
Bementem majdnem az összes játékboltba is, de mindenhol furcsán néztek rám. Valahol még azt is megkérdezték, hogy vagy olyan dobókocka, ami nem 6 oldalú? Ennyit a fehérvári játékboltokról.
Hasonlít a helyzet arra, mikor mp3 lejátszót akartam venni karácsony előtt. Volt olyan bolt (nem nevezem meg, de a Kiskakassal majdnem szemben van), ahol elém raktak egy RIO-t. Kb discman méretűt. Mire én mondtam, nekem fél mobiltelefon méretű kell. És megkérdezték a számítógépes és informatikai szakemberek: olyan van egyáltalán? Mert még nem láttak olyasmit... -
pamacska
tag
Ja! 10-est, 12-est és 20-ast!
-
pamacska
tag
Új akció! Segíts Pamacskának dobókockát szerezni!!!
-
mdk01
addikt
áp
-
pamacska
tag
Thx. Azért megnézem, hátha.
-
pamacska
tag
Óh! Szuper lenne. Nem tudnád tőle megkérdezni? Előre is köszi!
-
pamacska
tag
sziasztok!
Tudom, baromira ide illik, de hátha tudtok segíteni nekem. Olyan boltot keresek Fehérváron (vagy személyt) ahol lehet venni 10-es, 12-es és 20-as dobókockát. A Fő utcai játékbolt kilőve, meg a Plaza is. A papírboltokban még azt sem tudták, van-e olyan. Kösz a segítséget! -
mdk01
addikt
UP
-
törölt tag
MDK!!
Ha itt jársz csörögj meg meghoztam a cuccodat!!! -
törölt tag
Up
-
mdk01
addikt
Mondom ne döglesszük meg!
Up -
mdk01
addikt
Nem kellene megdögleszteni a topicot srácok.
Éljen a királyok városa!!! -
mdk01
addikt
Szevasztok!
Nekem is vagn egy kis moddingom majd rakok be képeket ha ráérek, de most csak egy kérdésem van.
1.Hol lehet fehérváron nőstény molexcsatit venni?
A másik infó (aki még nem látta volna)Bővebben: link
Igen ez itt van nálam fehérváron.
Ui.:Reac, tesóm az osztálytársad. Legalábbis ezt állítja amit el is hiszek.
Ez csak egy kis érdekesség volt -
ArmanD.
őstag
Bérletet álljátok, mert akkor beállok én is a clubba!!
Jó az a lada lógóóóóó teccik -
ptiboy
senior tag
Hiradóba: skorpió a hűtős dobozba, naná hogy tesco
multkor pókok voltak a banánba
most skorpió a hűtőbe
na asszem oda se megyek töbet vásárolni -
Reac^
őstag
válasz
Gyulavitéz #26 üzenetére
zeros nem fehérvári, de mint mondtam felejtős a Fehérvár mod club oldal. A fúrum meg marad...
-
Gyulavitéz
csendes tag
most magamat is lebuktatom: ki volt a másik kvvm-es 195-ös végű ip címmel?
-
zeros
tag
Itt is találtok minden jóót.. -
Gyulavitéz
csendes tag
Na itt van a házam, lehet kérdezni.
törölt tag
Végre!!!Királyok városa!!!
Benne vagyok modoljunk!!! -
Gyulavitéz
csendes tag
Hihi, olyan szigszalagos ide kábelt én is csináltam, amikor a neten már több helyen látni lehetett, hogy ilyen is létezik de még nem lehetett kapni itthon
Nagy fényerejű kék ledek darabja 350 pénz, és van pár a gépemben. Nameg az lcd, a ragasztók, és ahogy mondod, a szerszámok mind pénzbe kerülnek.
(Aktuális képek talán már holnap.) -
Reac^
őstag
válasz
Gyulavitéz #16 üzenetére
Aham. Hát a ledeket mindenképpen megkell venni
Meg a szerszámokat is.
De én ezzel azt akartam érzékeltetni, hogy inkább megveszem 2000ft-ért a kerek ide kábelt minthogy szétvagdossam és áttekerjem szigszallggal, mert az számomra kicsit igénytelen.
Várom a képeket! -
Gyulavitéz
csendes tag
Azért annyira nem olcsó modok ezek. Elég sok sok meló van vele, nem csak beletenni az UV csövet meg a kábeleket.
Vissza a témához: nekem a gépem nem olyan helyen van, ahol nagyon értelme lenne ablakot vágni rá és világítós dolgokat beletenni, szóval ezért csináltam olyanra amilyen. A csendesség az elsődleges a gépemnél, ezért a belseje egy totál káosz, és sufni munka, ezért az annyira nem is szép (vannak újabb képek, majd felteszem azt is).
-Gy- -
Árpi bá
aktív tag
Jól emléxem, hogy Armand is a környéken lakik?
Veszprém talán..... -
Reac^
őstag
válasz
Gyulavitéz #9 üzenetére
Tetszenek az ''olcsó'' modjaid! Segíthetnél pár ilyen jellegű ledcsere elkészítésében. Én idáig a pénzésebb modot vállaltam be. Mert valahogy igényesebbnek tűnik nekem. De a te munkád PROFI
Átnézhetsz a topikomba, ott levan írva 1-2 dolog, meg vannak képek is:
Reac^
őstag
válasz
Gyulavitéz #9 üzenetére
Nembaj, egyébként a mod akkor a legjobb ha nincs rá pénz, mert akkor iq-ból kell csinálni!
Attól függetlenül szeretném ha ez a topik úgy müködne, mint amire hivatott hamár weblap nemvalószínű, hogy készülni fog. -
Gyulavitéz
csendes tag
Néhány moddolásom egy Acorp házon.
Gyulavitéz
csendes tag
Akkor jelentkeznék is, mint lelkes fehérvári, bár pénzem éppen nem nagyon van, inkább talán némi tapasztalatom ;-)
A mod-jaimról voltak képek a tár.hu-n, de a bénák törölték. Majd felteszem valahová őket megint.
-Gy- -
LukE
veterán
talan t|-|om! az egyikuk?
Reac^
őstag
Igazad van LuKe. Egyébként mint fehérvári banda, nem is vagyunk még... Tehát nagy meló lett volna a nulláról kezdeni. Jó ötlet társulni...
Ki az admin az xmods-nál? -
LukE
veterán
nem akarok az otleted ellen szolni, de ennek _szerintem_ akkor lehetne hosszabb jovoje, ha egy mar letezo oldalba tarsulnatok. Csak Szekesfehervariak szerintem kevesen lennenek. Es egyik mod oldal sem hinnem, hogy kulonosebben ellenkezne, ha ott publikalna egy nagyobb Szf-i banda.
[Szerkesztve] -
burgatshow
veterán
Van már ilyen oldal! Igaz nem feltétlen klubb, meg van rajta hírportál is de Bővebben: link
-
Reac^
őstag
Előszőr is azért hoztam létre ezt a topikot, hogy megtudjam van-e igény ilyen jellegű portál oldalra.
Ez 1 szűkebb kör lenne, mint a Magy Mod Tár (MMT), ahol a fehérváriak megmutathatnák gép-csodáikat, megvitathatnának moddinggal kapcsolatos dolgokat a fórumokon, cikkeket és híreket olvashatnának evvel a témával kapcsolatban. Esetleg - ha beindulna a dolog - talikat szerveznhatnénk.
Minden érdeklődőt szívesen várok! Véleményeket, követelményeket nyugodtan lehet ebbe a topikba szúrni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest