Új hozzászólás Aktív témák
-
Tommmysun
aktív tag
hát kokrét számítógép moddingban nem igazán van tapasztalatom, de műszaki sulba jártam, szal a barkácsoláshoz értek valamit!
Csak egy gond van, hogy a csövek meghajlításához nem ártana, láng hegesztőt használni, az meg niccsen, szal kezdésnek, valószínűleg alumínium flexibilis csővel próbálom megcsinálni, hogy egyáltalán kivitelezhető -e!
[Szerkesztve] -
h@desz
tag
Itt nézz körül :Bővebben: link
-
Tommmysun
aktív tag
Az ötlet valami olyasmi lenne, mint egy tuning autó motortere (mivel autó mániás is vok) a kábelek egy olyan kinézetü fém csövön mennének, mintha egy autó leömlője lenne, meg ehhez hasonló dolgok, csak egyenlöre sajnálom kivágni a házamat, mert még elég új meg szerintem alapból is elég jól néz ki (sötét metál szürke)
-
Gyulavitéz
csendes tag
Hihi, olyan szigszalagos ide kábelt én is csináltam, amikor a neten már több helyen látni lehetett, hogy ilyen is létezik de még nem lehetett kapni itthon
Nagy fényerejű kék ledek darabja 350 pénz, és van pár a gépemben. Nameg az lcd, a ragasztók, és ahogy mondod, a szerszámok mind pénzbe kerülnek.
(Aktuális képek talán már holnap.) -
LukE
veterán
talan t|-|om! az egyikuk?
Bővebben: link -
burgatshow
veterán
Van már ilyen oldal! Igaz nem feltétlen klubb, meg van rajta hírportál is de Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elite: Dangerous
- LEGO klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest