Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
Azóta meg leltem a hibát, valamiért elbarmolódott a particios tábla, ezért telepítésnél belezavarodik, fdisk látja jól! De nem tudom, hogy lehet javítani.. egy hálós dolog, meg érzésem szerint, valami online segítség keresgérés lehetett, mert beakarta konfigurálni. De nem értettem miért.
Kicsit össze vissza írtam.
De a lényeg az elejében van.
Na, most fdisk-el ha kiírom a kezdő pontokat, majd újra kreálom a particiót, akkor megmaradnak az adataim? (lajikusként, aztgondolnám igen, hiszen nem kérem, hogy írja felül, hanem csak eldobom a táblát majd újra létrehozom)
a partition disk doctorral próbáltam, de eddig még reménytelen. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged