- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
Azóta meg leltem a hibát, valamiért elbarmolódott a particios tábla, ezért telepítésnél belezavarodik, fdisk látja jól! De nem tudom, hogy lehet javítani.. egy hálós dolog, meg érzésem szerint, valami online segítség keresgérés lehetett, mert beakarta konfigurálni. De nem értettem miért.
Kicsit össze vissza írtam.
De a lényeg az elejében van.
Na, most fdisk-el ha kiírom a kezdő pontokat, majd újra kreálom a particiót, akkor megmaradnak az adataim? (lajikusként, aztgondolnám igen, hiszen nem kérem, hogy írja felül, hanem csak eldobom a táblát majd újra létrehozom)
a partition disk doctorral próbáltam, de eddig még reménytelen. -
amargo
addikt
Sziasztok, gondoltam kipróbálnám a fedorat is, de már a telepítésnél elakadtam.
MIndjárt a partició kiválasztásnál több lehetőséget felajánl, hogy mit tegyek, de akármelyik lehetőséget választva se jön fel semmilyen kiválasztható partició.. így tovább se megy a telepítés vagy is elsem kezdődik.
Mindezt a FC6 os DVD-vel próbáltam elkövetni egy ibm t43-ra ahol a linux számára van 3partició is swap, root, home
De még kiválasztani sem tudok semmi. Van egy rész, ahol hálózati kártyát megtalálja és hazsnálni akarja valamire, de eddig nem tudtam rájönni, hogy mi a baja. Bár még csak 1x próbálkoztam.
Ha valakinek van valami 5lete. Akkor részletesebben is leírom.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Fotók, videók mobillal
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest