Hirdetés
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
Azóta meg leltem a hibát, valamiért elbarmolódott a particios tábla, ezért telepítésnél belezavarodik, fdisk látja jól! De nem tudom, hogy lehet javítani.. egy hálós dolog, meg érzésem szerint, valami online segítség keresgérés lehetett, mert beakarta konfigurálni. De nem értettem miért.
Kicsit össze vissza írtam.
De a lényeg az elejében van.
Na, most fdisk-el ha kiírom a kezdő pontokat, majd újra kreálom a particiót, akkor megmaradnak az adataim? (lajikusként, aztgondolnám igen, hiszen nem kérem, hogy írja felül, hanem csak eldobom a táblát majd újra létrehozom)
a partition disk doctorral próbáltam, de eddig még reménytelen. -
amargo
addikt
Sziasztok, gondoltam kipróbálnám a fedorat is, de már a telepítésnél elakadtam.
MIndjárt a partició kiválasztásnál több lehetőséget felajánl, hogy mit tegyek, de akármelyik lehetőséget választva se jön fel semmilyen kiválasztható partició.. így tovább se megy a telepítés vagy is elsem kezdődik.
Mindezt a FC6 os DVD-vel próbáltam elkövetni egy ibm t43-ra ahol a linux számára van 3partició is swap, root, home
De még kiválasztani sem tudok semmi. Van egy rész, ahol hálózati kártyát megtalálja és hazsnálni akarja valamire, de eddig nem tudtam rájönni, hogy mi a baja. Bár még csak 1x próbálkoztam.
Ha valakinek van valami 5lete. Akkor részletesebben is leírom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Fotók, videók mobillal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parfüm topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch 2
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Gyermek PC játékok
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest