- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
rollins
őstag
valamelyik gombra kéne müxenie
ha tudsz rescue modban bemenni és chroot /dev/lemezmeghajtód parancsod kiadni, akkor a setup nevű terminalos programmal kiszedni a quota daemon -nál a x-et hogy, ne induljon. Most nem tudom megnézni, de csak van olyan bejegyzés. Vagy lehet még az /etc/init.d -ben a hozzátartozó scriptet is kitörölni meg a symlink-jét a futási szinted megfelelő /etc/rc0.d mappából (és haltból, aszem az a 6-os)
-
rollins
őstag
csak arra gondoltam hogy ha pont ott áll meg és fut az a quota daemon vagy mi, akkor a fedora a kernelbetöltés után ki is szokta írni jó látható, hogy nyomd meg az I -betűt (nagy i) nálam piros betűkkel az interaktív indításhoz és akkor tudod engedélyezni egyenként, melyik szolgáltatás induljon vagy ne, de biztos láttad már
habár én nem gdm-mel jelentkezek be, vagyis nem grafikus bejelentkezőt használok, init 3 -mal fut
esetleg rescue vagy single mód indítás, nem tudom van -e még ilyen fedoraban a grub-nál is (?)
[Szerkesztve] -
rokefeller
senior tag
a java lehet probléma, a fedora 6-ban pl gcj-1.4 van defaultból, és azzal akadtak problémáim nekem is eclipse alatt, valami miatt az 1.6-os sun jdk helyett mindenáron azt akarta használni. tegyél fel egy 1.6-os jre-t vagy jdk-t próbaképpen, és állítsd be az alternatives-t is, hogy minden java-s progi azt próbálja használni. én nem használtam még sosem azureust mert az igényeim tökéletesen kielégíti a transmission
[Szerkesztve] -
rollins
őstag
Már régen használtam Azureust, de nem volt vele gond. Kivéve egyszer mikor vfat (win fat32) partícióra akartam tölteni, ahhoz meg be kell állítani a incremental file creation -t. Esetleg a tűzfalnál (pl lehet Firestarter-rel) engedélyezni kell azt a portot (-okat ) amiket használ, ha netán az nem engedné.
Szerk: bocs, látom a firestarterrel megnyitottad, akkor nem tudom mi lehet a baja, talán a portforward nem tetszik neki?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest