Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
Hello, pár kérdésedre válaszok:
1: a bootmenüt a /boot/grub/grub.conf szerkesztésével tudod átállítani, de mivel nem szereted a terminált, keress a csomagok közt boot-ra, mert van erre grafikus eszköz is, system-config-boot a parancs asszem, de a csomagnevét pontosan nem tudom:-)
3: a csatolás elvileg 8 alatt már úgy működik hogy ha ráklikkelsz a nautilusban a meghajtóra, a policykit megkérdi a rootjelszót, és elmenti, onnantól kezdve csatolhatod. ha régebbi rendszered van, akkor marad hogy rootként bemountolod a megfelelő jogosultságmaszkkal, vagy beteszed az fstab-ba
5:szerintem a firefoxban van könyvjelző export és import:-) de ha nincs, csinálj egy valami on-line bookmark cuccra accountot, mint pl a del.icio.us és szinkronizáld azzal oda vissza :-)a keverős kérdésedre meg, lehet hogy itt mosz engem megköveznek, de használd a pulseaudio-t,és annak a keverőjét, mert bár még messze nem hibátlan, de az a jövő (a többi linuxon defaultból az a jövő, fedorán default jelen :-) ) és ha működik, akkor igen prímán használható
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Tőzsde és gazdaság
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- 3D nyomtatás
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Kék -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest