- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
Hello, pár kérdésedre válaszok:
1: a bootmenüt a /boot/grub/grub.conf szerkesztésével tudod átállítani, de mivel nem szereted a terminált, keress a csomagok közt boot-ra, mert van erre grafikus eszköz is, system-config-boot a parancs asszem, de a csomagnevét pontosan nem tudom:-)
3: a csatolás elvileg 8 alatt már úgy működik hogy ha ráklikkelsz a nautilusban a meghajtóra, a policykit megkérdi a rootjelszót, és elmenti, onnantól kezdve csatolhatod. ha régebbi rendszered van, akkor marad hogy rootként bemountolod a megfelelő jogosultságmaszkkal, vagy beteszed az fstab-ba
5:szerintem a firefoxban van könyvjelző export és import:-) de ha nincs, csinálj egy valami on-line bookmark cuccra accountot, mint pl a del.icio.us és szinkronizáld azzal oda vissza :-)a keverős kérdésedre meg, lehet hogy itt mosz engem megköveznek, de használd a pulseaudio-t,és annak a keverőjét, mert bár még messze nem hibátlan, de az a jövő (a többi linuxon defaultból az a jövő, fedorán default jelen :-) ) és ha működik, akkor igen prímán használható
Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Autós kamerák
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- VPN topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Foxpost
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- 4G Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest