- iPhone topik
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Google Pixel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Tok buktatta le az iPad (2026) legfőbb újítását
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Lassan húzóágázat lesz a villanyautó a Xiaominál
Új hozzászólás Aktív témák
-
qwertly
addikt
Sziasztok én még a linuxal csak ismerkedek
de a terminált aszt nem szeretem.A gondom pedig amik vannak amikor be kapcsolom a gépet elsőnek a fedora indul el de olyan gyorsan kell lenyomi az enter billentjük,hogy sokszor el kések hogyan tudnám meg növeli az időt amíg kiválaszthatóm melyik op. induljon el?2 amikor fel áll a rendszer mivel tudnám el érni,hogy automatikusan be kapcsolja a Num Lock billentyűt ne nekem keljen minden elinduláskor beélesitenem.3 miért van,hogy gondolt egyet a gép és nem engedi,hogy fel csatoljam a windows meghajtókat pedig a saját gépbe látom csak fel csatolni nem engedi?4 jól müködig a lejátszó progik csak a tv és a rádió proginak nem tudok hangot adni van valamilyen módszer amivel le elenörizhetem,hogy miért?5 a xp alatt firefoxot használok tudnám valahogy az ottani könyvjelzőt importálni a linux alatti firefox alá?Köszi 
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Nagyon is lát fantáziát a Socket AM4-ben az ASRock
- Motoros topic
- iPhone topik
- Crimson Desert
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nem lesz erotikus ChatGPT
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Dahua 22" FULL HD IPS LED monitor 100Hz
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4651
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink) (2 4K felbontás)
- GMR 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHZ Memoria!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de a terminált aszt nem szeretem.A gondom pedig amik vannak amikor be kapcsolom a gépet elsőnek a fedora indul el de olyan gyorsan kell lenyomi az enter billentjük,hogy sokszor el kések hogyan tudnám meg növeli az időt amíg kiválaszthatóm melyik op. induljon el?2 amikor fel áll a rendszer mivel tudnám el érni,hogy automatikusan be kapcsolja a Num Lock billentyűt ne nekem keljen minden elinduláskor beélesitenem.3 miért van,hogy gondolt egyet a gép és nem engedi,hogy fel csatoljam a windows meghajtókat pedig a saját gépbe látom csak fel csatolni nem engedi?4 jól müködig a lejátszó progik csak a tv és a rádió proginak nem tudok hangot adni van valamilyen módszer amivel le elenörizhetem,hogy miért?5 a xp alatt firefoxot használok tudnám valahogy az ottani könyvjelzőt importálni a linux alatti firefox alá?Köszi