- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
qwertly
addikt
Sziasztok én még a linuxal csak ismerkedek
de a terminált aszt nem szeretem.A gondom pedig amik vannak amikor be kapcsolom a gépet elsőnek a fedora indul el de olyan gyorsan kell lenyomi az enter billentjük,hogy sokszor el kések hogyan tudnám meg növeli az időt amíg kiválaszthatóm melyik op. induljon el?2 amikor fel áll a rendszer mivel tudnám el érni,hogy automatikusan be kapcsolja a Num Lock billentyűt ne nekem keljen minden elinduláskor beélesitenem.3 miért van,hogy gondolt egyet a gép és nem engedi,hogy fel csatoljam a windows meghajtókat pedig a saját gépbe látom csak fel csatolni nem engedi?4 jól müködig a lejátszó progik csak a tv és a rádió proginak nem tudok hangot adni van valamilyen módszer amivel le elenörizhetem,hogy miért?5 a xp alatt firefoxot használok tudnám valahogy az ottani könyvjelzőt importálni a linux alatti firefox alá?Köszi 
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos Otthon / Smart Home
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Rövid hangulatfokozó előzetest kapott az ARC Raiders
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Borderlands 4
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

de a terminált aszt nem szeretem.A gondom pedig amik vannak amikor be kapcsolom a gépet elsőnek a fedora indul el de olyan gyorsan kell lenyomi az enter billentjük,hogy sokszor el kések hogyan tudnám meg növeli az időt amíg kiválaszthatóm melyik op. induljon el?2 amikor fel áll a rendszer mivel tudnám el érni,hogy automatikusan be kapcsolja a Num Lock billentyűt ne nekem keljen minden elinduláskor beélesitenem.3 miért van,hogy gondolt egyet a gép és nem engedi,hogy fel csatoljam a windows meghajtókat pedig a saját gépbe látom csak fel csatolni nem engedi?4 jól müködig a lejátszó progik csak a tv és a rádió proginak nem tudok hangot adni van valamilyen módszer amivel le elenörizhetem,hogy miért?5 a xp alatt firefoxot használok tudnám valahogy az ottani könyvjelzőt importálni a linux alatti firefox alá?Köszi