Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
Hello, pár kérdésedre válaszok:
1: a bootmenüt a /boot/grub/grub.conf szerkesztésével tudod átállítani, de mivel nem szereted a terminált, keress a csomagok közt boot-ra, mert van erre grafikus eszköz is, system-config-boot a parancs asszem, de a csomagnevét pontosan nem tudom:-)
3: a csatolás elvileg 8 alatt már úgy működik hogy ha ráklikkelsz a nautilusban a meghajtóra, a policykit megkérdi a rootjelszót, és elmenti, onnantól kezdve csatolhatod. ha régebbi rendszered van, akkor marad hogy rootként bemountolod a megfelelő jogosultságmaszkkal, vagy beteszed az fstab-ba
5:szerintem a firefoxban van könyvjelző export és import:-) de ha nincs, csinálj egy valami on-line bookmark cuccra accountot, mint pl a del.icio.us és szinkronizáld azzal oda vissza :-)a keverős kérdésedre meg, lehet hogy itt mosz engem megköveznek, de használd a pulseaudio-t,és annak a keverőjét, mert bár még messze nem hibátlan, de az a jövő (a többi linuxon defaultból az a jövő, fedorán default jelen :-) ) és ha működik, akkor igen prímán használható
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kés topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro Silver 128GB használt szép állapot 95% akku 6 hónap garancia
- Honor 200 pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest