- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- MWC 2026: Részt vesz a Vivo, megmutatják az X300 Ultrát
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Carasc0
üzenetére
Pere László - GNU-Linux rendszerek üzemeltetése I-II könyvét keresed? Én mindig pendrive-ról telepítek, dvd-t évek óta nem írtam.
Fedora-val szokott gond lenni frissítéskor? Arch-ról azt olvastam, hogy néha előfordul, hogy behal a frissítés után.
Jelenleg olyan disztrot keresek, amit nem kell újratelepíteni, nem régi csomagokkal dolgozik, gyors (régi gép, 1gb ram, 1 magos proci) és "stabil" (tudom, rolling-tól nem elvárható), a Fedora Mate-tel tűnt a legjobb választásnak, de szóljatok ha mégsem annyira stabil.
Tetszik még az LMDE rolling is, de ott havonta 1x van csak frissítés.
-
válasz
Carasc0
üzenetére
Nem azt mondtam, h win+linux legyen... Legyen felrakva egy fedora, mellé meg egy másik (akár Fedora, akár pl. Peppermint, ezt kedvelem is), amin lehet hegeszteni, gyakorolni. Ha valami nem sikerül, akkor azért nem maradsz laptop nélkül. Vagy nálad is van mindíg linux multiboot pendrive?

Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB fekete titán használt, karcmentes 90% akku (344 ciklus) 6 hónap
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest