- Fotók, videók mobillal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Magyarországra jön a Vivo 500 megapixeles kameratelefonja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Egyszerre startol a legjobb kameratelefon Kínában és Európában
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Olcsón ad sokat, de a minősége... Kukirin G2 Ultra teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
Félreértettél. Nem a disztróról szólt az a hozzászólás, hanem a gnome-shellről. A disztróspecifikus hibák, polírozatlanságok azok más téma.
A gyerekcipős hibákra egyébként nagyon kíváncsi vagyok, nyugodtan oszd meg velünk, segítünk, vagy ha tényleg hiba, akkor riportoljuk bug-ként, hogy ne forduljon elő legközelebb.
A 10.04-es ubi-t (is) én személy szerint ismerem, láttam működni, láttam embert aki szerette nagyon (a többi ubuntu verzióval együtt), hallgattam hogy miért vagyok hülye mert a sz*r fedorát használom (ez mindig fájt :-)), de ahányszor próbáltam (többnyire húgom gépére akartam feltenni, mert hogy felhasználóbarátabb), sosem működött rendesen. Mindig kellett xorg.conf-ot szekállni, ami elfogadhatatlan pár éve nekem, és a zárt broadcom wifi meghajtó sem ment, de legalább nehézzé tette a nyílt beüzemelését. Emellett az ADSL kapcsolatom sem akart sosem menni rajta, úgyhogy elváltunk kedvesen egymástól. Fedora alatt ezek mind mentek nálam out of the box, reszelés nélkül.
És végképp nem személyeskedés, de azért elég fura hogy a 3 top disztróból mindegyik használhatatlan. Szerintem erősen fogalmazol, vagy nagyon szokatlan a workflow-d :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Játékok (Márc 30. UP!) Olvass...
- AKCIÓ! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion 5 RYZEN 5 6600H RTX 3050Ti 4GB 16 GB DDR5 512 GB SSD FHD 165 Hz Magyar bill Gari
- 27% - Arzopa A1T 15,6" Hordozható Monitor!
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256GB használt karcmentes 89% akku (405 ciklus) 6 hónap
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest