Hirdetés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- 7000 mAh-s aksit kapott a Motorola Moto G57 Power
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
Félreértettél. Nem a disztróról szólt az a hozzászólás, hanem a gnome-shellről. A disztróspecifikus hibák, polírozatlanságok azok más téma.
A gyerekcipős hibákra egyébként nagyon kíváncsi vagyok, nyugodtan oszd meg velünk, segítünk, vagy ha tényleg hiba, akkor riportoljuk bug-ként, hogy ne forduljon elő legközelebb.
A 10.04-es ubi-t (is) én személy szerint ismerem, láttam működni, láttam embert aki szerette nagyon (a többi ubuntu verzióval együtt), hallgattam hogy miért vagyok hülye mert a sz*r fedorát használom (ez mindig fájt :-)), de ahányszor próbáltam (többnyire húgom gépére akartam feltenni, mert hogy felhasználóbarátabb), sosem működött rendesen. Mindig kellett xorg.conf-ot szekállni, ami elfogadhatatlan pár éve nekem, és a zárt broadcom wifi meghajtó sem ment, de legalább nehézzé tette a nyílt beüzemelését. Emellett az ADSL kapcsolatom sem akart sosem menni rajta, úgyhogy elváltunk kedvesen egymástól. Fedora alatt ezek mind mentek nálam out of the box, reszelés nélkül.
És végképp nem személyeskedés, de azért elég fura hogy a 3 top disztróból mindegyik használhatatlan. Szerintem erősen fogalmazol, vagy nagyon szokatlan a workflow-d :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EAFC 26
- Elektromos autók - motorok
- Battlefield 6
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Foxpost
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Assassins Creed Shadows, Civilization VII, Battlefield 6 és Dying Light: The Beast, az utolsók!
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Star Wars The Old Republic Collector's Edition
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3829, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest