Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- Messze nyolcezer fölött!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
-SUICIDE-
csendes tag
válasz
rokefeller
üzenetére
gconf-editor megoldva. Nem volt fent! Automatikus bejelentkezést akkor későbbre halasztjuk. Most a flash-el szívok. Már bánom hogy a 64bit verzsönt tettem fel
Amúgy minden rendben lenne/ Váltás:
Debiant kezdem megunni. A stabil az stabil, de elavultak a csomagok. Persze lehet "keverni" de akkor már az is csak a hegesztés kategoria.
Ubuntu még az életben nem tudta normálisan min 60 hz-en hajtani az lcd moncsimat. Megelégeltem. Ráadásul az utolsó két kiadás szerintem katasztrófális!Törött csomagok helyre állítására mi a parancs, illetve hogyan szoktátok megoldani?
Ubuntuban működö dolog az autoremove, autoclean, etc _itt_ van hasonló parancs ami leszedi az elavult, etc cuccokat?
És úgy általában mik az elengedhetetlen parancsok fedora-ban? Szoknom kell még aptitude után a dolgokat
(Nem nagyon találok magyar leírásokat, howto-kat. Nincs vagy én vagyok a béna? És müködő aktív magyar forum is jó lenne!)
Új hozzászólás Aktív témák
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 12.20
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- Limitált darabszám! Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amúgy minden rendben lenne/ Váltás: