Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
válasz
-SUICIDE-
üzenetére
hát, a 64 bit sajnos szivatós, ahogy olvastam. elvileg én nem tudok törött csomagokról, én yumex-szel szoktam a szoftvereket manage-elni, vagy az új csilli packagekittel
amennyire tudom a függőségként feltett szemét eltávolítására a manuális út van csak, ez elég gáz, de lehet hogy a yum pluginek között van már valami. elengedhetetlen parancs meg, nem tudom, annyi hogy nem sudo hanem su - , mert van root, és nem invoke akármi, hanem service neve start/restart/stop
a yum-nál meg install remove search, ha cache-ben akarod kerestetni akkor yum -C search
van pár okos plugin, mint a presto, ami update-eknél csak a deltát szedi le, nem az egész rpm-et, a versionlock meg a priority, azok is jók néha
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest