Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Prohardver app (nem hivatalos)
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VoLTE/VoWiFi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
operator10
senior tag
"Jah, lesz ilyen írás. Egyszer. Mint már említettem extra mód el vagyok havazva."
kivárjuk
Én pár napja dobtam fel fedorát, ubntu után. Abban már egész jó voltam
De notebook-on csak szenvedtem vele, meg már untam is
lényeg hogy rég megtanultam: Keresni-olvasni. ha ez megvan, és nem megy lehet kérdezni. nekem már ment az mp3, mplayer, mountolás, stb. de tény hogy én is végigjártam anno a "rögös utat" tehát tényleg jó ötletnek tartom, és személy szerint hálás is lennék nagyon
De szerintem már az is sokat segítene rajtad, rajtatok, ha mit tudom én az álltalános, alap dolgok bekerülnének a topik elejére vagy valami hasonló!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- Mikrotik routerek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Diablo IV
- Horgász topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De notebook-on csak szenvedtem vele, meg már untam is
lényeg hogy rég megtanultam: Keresni-olvasni. ha ez megvan, és nem megy lehet kérdezni. nekem már ment az mp3, mplayer, mountolás, stb. de tény hogy én is végigjártam anno a "rögös utat" tehát tényleg jó ötletnek tartom, és személy szerint hálás is lennék nagyon