Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MIUI / HyperOS topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
operator10
senior tag
"Jah, lesz ilyen írás. Egyszer. Mint már említettem extra mód el vagyok havazva."
kivárjuk
Én pár napja dobtam fel fedorát, ubntu után. Abban már egész jó voltam
De notebook-on csak szenvedtem vele, meg már untam is
lényeg hogy rég megtanultam: Keresni-olvasni. ha ez megvan, és nem megy lehet kérdezni. nekem már ment az mp3, mplayer, mountolás, stb. de tény hogy én is végigjártam anno a "rögös utat" tehát tényleg jó ötletnek tartom, és személy szerint hálás is lennék nagyon
De szerintem már az is sokat segítene rajtad, rajtatok, ha mit tudom én az álltalános, alap dolgok bekerülnének a topik elejére vagy valami hasonló!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- PC Játékok (Márc 26. UP!) Olvass...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Üzleti előfizetők hirdetései
- 27% - MSI MAG 321UPX OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- WELOCK smart lock ToucA51 okoszár
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4770K / GTX 1060 6GB /16GB RAM /250SSD + 500GB SSHD
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De notebook-on csak szenvedtem vele, meg már untam is
lényeg hogy rég megtanultam: Keresni-olvasni. ha ez megvan, és nem megy lehet kérdezni. nekem már ment az mp3, mplayer, mountolás, stb. de tény hogy én is végigjártam anno a "rögös utat" tehát tényleg jó ötletnek tartom, és személy szerint hálás is lennék nagyon