Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Végül pont így oldottam meg a dolgot.

De ez sem ment zökkenőmentesen. létrehoztam előre gparted-del mindent, erre a fedora telepítője lefagyott a nyelv választás és a partícionálás között.
Ezt eljátszotta vagy ötször.
Végül töröltem a swap partíciót és a másodlagos winyóról a partíciót, és így jó volt. Ezután ezeket a telepítőből pótoltam, és így már nem sikerült neki elrontania semmit.
Másik téma: Az normális, hogy szaggat a "show applications" menü, amikor kinyitom?
Egy AM1-es AMD procim van integrált GPU-val. Létezik, hogy valami gyorsítás nincs bekapcsolva? pl. EGL?
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Használt Samsung C24F390FH ívelt monitor / 12 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman S2 TG DeepCool 400W
- Új MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ezt eljátszotta vagy ötször.