- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
qwertly
addikt
Szia!
Nagyon szépen köszönöm a
megy a packet tracker 6.3 az általad megadott link szerint tettem fel,igaz molyolni kellet még egy kicsit de felment és működik.Megpróbálom majd a 6.2 felrakni mert ez a verzió állandóan rinyál,hogy jelentkezzek be a online fiókomba,vagy vissza számol 15-röl.A 6,2 még nem volt meg ez a funkció.OP pedig a fedora 23 raktam fel amiben frissebb a libreoffice de sajnos nem magyar én nem tudom magyarra váltani.Akkor repobol sikerült még a virtualboxot is feltennem és a virt-managert is felraktam szépen.Ezek kellenek a nyári gyakorlatra.Ami sajnos nem ment a packet trackernek nem tudok parancsikont csinálni,a libreoffice nem hajlandón magyarul megszólalni,és egy fontos dolog a szerver nem látja a gépet vagyis nem érem el a szerveren levő felhasználok fájljait,és csak akkor tudnak belépni erre a gépre ha lokálisan felveszem őket.Gondolom doménba léptettéles lesz a gond,a sulis által kiadott könnybe ezek vannak írva:
A szükséges paraméterek:
➢ NFS kliens
➢ NFS szerver neve: sulixerver (vagy megadható IP címmel is),
➢ NFS megosztás: /home
➢ Helyi csatolási pont: /home
➢ LDAP kliens
➢ LDAP használata: bekapcsolva
➢ LDAP alapDN: dc=intézmény domén neve,dc=hu
➢ (ld. az /etc/openldap/ldap.conf fájlban)
➢ LDAP szerver címe: sulixerver
➢ TSL/SSL: bekapcsolva
➢ LDAP Version 2: kikapcsolvaElőre is köszönöm mindenkinek a tanácsát.
5620
Szia!
Ha neked is gond van vele akkor én mit szóljak,de amúgy jó kis program.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos Otthon / Smart Home
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Rövid hangulatfokozó előzetest kapott az ARC Raiders
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Borderlands 4
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bowers & Wilkins Px7 S2 fejhallgatók (több darab akár, rendelésre)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

megy a packet tracker 6.3 az általad megadott link szerint tettem fel,igaz molyolni kellet még egy kicsit de felment és működik.Megpróbálom majd a 6.2 felrakni mert ez a verzió állandóan rinyál,hogy jelentkezzek be a online fiókomba,vagy vissza számol 15-röl.A 6,2 még nem volt meg ez a funkció.OP pedig a fedora 23 raktam fel amiben frissebb a libreoffice de sajnos nem magyar én nem tudom magyarra váltani.Akkor repobol sikerült még a virtualboxot is feltennem és a virt-managert is felraktam szépen.Ezek kellenek a nyári gyakorlatra.Ami sajnos nem ment a packet trackernek nem tudok parancsikont csinálni,a libreoffice nem hajlandón magyarul megszólalni,és egy fontos dolog a szerver nem látja a gépet vagyis nem érem el a szerveren levő felhasználok fájljait,és csak akkor tudnak belépni erre a gépre ha lokálisan felveszem őket.Gondolom doménba léptettéles lesz a gond,a sulis által kiadott könnybe ezek vannak írva: