Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Ja próbáltam én is, de nem működik. Elvileg Fedora 19 után már máshogy kell: [link] Kipróbáltam így is, de ugyanúgy lefagyott. Ami viszont feltűnt, hogy 4 hashcode van abban a sorban LUKS-os kikódolásra, ami fura, mert csak egy SSD, azon is 2 meghajtó van titkosítva. Szóval akár még az is lehet, hogy tönkrement valami a grubban és azért nem találja a meghajtót, passz. Ami feltűnt, hogy a LUKS-nál magyar helyett angol billentyűzet van, és most valahogy más. Ha graphical target-el indítom, akkor a jelszó beírása után elkezd villogni, a multi user targettel meg egyszerűen csak megáll és nem reagál semmire. Egyik sem túl jó, inkább az lesz, hogy újrateszem a rendszert. Megpróbálom az akmod-nvidia-t még egyszer, hátha most sikerül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- xBox One x 1Tb lemezes
- Infinix Hot 11s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asrock 970 Pro3 970 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest