- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Utánajártam közben én is. Az van, hogy az nVidia nyílt driver az reverse engineered, az AMD meg dokumentáció alapján készült, azért nem hemzseg a bugoktól. Az Intel-re azt mondják, hogy nem rúg labdába ezek mellett. [link]
A cikk szerzője belinkelt egy tesztet, amiben játéknál mérik a vidkártya teljesítményét, és kb a 3x olyan drága AMD-s kártyák muzsikálnak hasonló szinten, mint az nVidiások. [link] Ezek alapján jobb nVidia-t venni, aztán megvárni, amíg támogatják a Wayland-et rendesen. Az AMD már most támogatja a nyílt driverben, de árban sokat kellene fizetnem a hasonló teljesítményért Linux alól. Windows alól érdekes módon ugyanolyan árban ugyanúgy muzsikál az nVidia és az AMD. Mégiscsak az nVidia kártyát veszem meg, aztán majd várok, amíg a zárt driverüknek lesz Wayland támogatása. Valszeg Fedora 24-nél már lesz, és az (remélhetőleg) default Wayland-el fog kijönni. Na legalábbis sok helyen azt írják. Lehet tudni valamit, hogy mikorra jön ki a Fedora 24 stable release?
Egyébként így gnome 3-al az eddigiek alapján jó kis distro ez is. Nem nagyon látok még bele, hogy egy ubuntutól miben más, de gondolom majd menet közben kiderül. A driver csere kicsit nehézkesen ment, de teher alatt nő a pálma. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- VGA kibeszélő offtopik
- Filmvilág
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NiMH akkumulátor
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Nintendo Switch 2
- AMD FX
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair gamer fejhallgató HS80 MAX
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest