Hirdetés
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Telekom mobilszolgáltatások
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MWC 2026: Kezünkben a most bemutatott Nothing Phone (4a)
- MWC 2026: Farsangra Galaxy Ultrának öltözött a gyerek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
Ööö.... Olvasgatom mijaza selinux. Azóta visszatettem a 64bites W7-et. Számolni akarok, nem linux guruvá fejlődni. Kíváncsiság képpen feltettem volna Virtualboxra, de furi dolog történik. Bejön a Fedórás boot menü, pár mp-ig olvassa a CD-t, oszt nem történik (látszólag) semmi más. Végül lecsippentettem egy kis darabkát, és arra húztam fel egy alap 20-ast. és ....
Maga egy zseni!
Kikapcsoltam, újraindítottam, és már szipkázta is a számolni való csomagot.
- Értem én (na jó inkább sejtem) hogy jó dolog az selinux, de miét nem sikitozik?
- Mit és hogyan állítsak be, hogy visszakapcsolva is pöpecül működjön?Viszont még mindég nem kerek a történet. Ahogy ubuntu alatt is, amint nekikezdene, egyből jön az üzenet: Futtatásra vár(Ütemező vár: Detection of VM Hypervisor failed)
Mivel az rpmfusion csak a legfrissebbet ajánlotta fel, ezért felvettem a virtualbox repo-t, ami felajánlott egy 4.2-est is. Feltettem a leírás szerint, és ezzel már a számolásra is hajlandó volt.Minden ekkora szo..ás linux alatt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 512GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- Eladó Apple iPhone 14 128GB kék / 12 hó jótállás
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Ultra 7 255U 5.2GHz 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- AKCIÓ! szinte RAM áron adom! MSI Vector GP78 HX13V i7-13700HX RTX4080 32GB DDR5 1TB QHD240 1 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest