- Yettel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Idő előtt felbukkant a Galaxy A57 egy európai webshopban
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Moto Watch – még nem teljes a kör
- MWC 2026: Megnéztük, hol tart a Clicks Power Keyboard és Communicator
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
"Kikapcsoltam, újraindítottam, és már szipkázta is a számolni való csomagot."
Aha. Jajó. Gondolhattuk volna.
Örülj neki, hogy figyel. Most feltettél egy xy helyről szarmazó programot, ami betölt egy kernel modult. Ennyi erővel vírust is tehetnél fel önként. De nem, a selinux nem hagyta futni. 
SEToroubleshooter kell neked. nézd meg, a csomagok között. sealert itt centosen. Elvileg riasztania is kellett volna, tlaán nincs fenn a gui.

Elég bonyolult dolog, azt próbáld meg kibogarászni belőle, hogy milyen paranccsal adod hozzá a megfelelő engedélyt. Ehhez hasonló:
setsebool -P unconfined_chrome_sandbox_transition 0"Minden ekkora szo..ás linux alatt?"
Akkor szopás, ha nem tudod, hogy mit hogy kell csinálni.
-
whbear
őstag
Nehéz működésre bírni néhány dolgot, de ha működik már akkor sokkal jobb mint Windowson. Én munkára Fedorát használok, beállítottam mindent, atom stabil, viszont otthonra Rosa Linuxot nrjQL kernellel, netezős gépen pedig OpenMandriva-Lx-et. Ne add fel a Fedorát, a legjobb rendszer szerintem. Fedy, Easylife, yumex és nagyon kezes lesz. Egyébként szerintem nem nagyon kell az a SELinux... Örülök ha segíthettem, nekem is mindig segítenek itt, a Fedorás közösség nagyon kulturált.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Apple iPhone 12 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4650
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Örülj neki, hogy figyel. Most feltettél egy xy helyről szarmazó programot, ami betölt egy kernel modult. Ennyi erővel vírust is tehetnél fel önként. De nem, a selinux nem hagyta futni.