Hirdetés
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Claude Leon
senior tag
Nem tudom, mennyire teszteltétek eddig a memóriatömörítéses swappelést, de én rákényszerültem a maradandóan 1,5GB memóriám mellett. (3.11.7-es kernellel)
A zram drive-os megoldást preferáltam volna, a könnyebb követhetősége miatt, de a bogarak elszabadulása miatt egyelőre mellőzésére kényszerülök.
Arra mégsem vetemednék, hogy a swappinesst úgy állítsam, hogy ami egyszer kiswappelődött, az maradjon is ott, mert a zram felszabadításakor (pl. becsukom a rókát) meglepetésszerűen megáll az élet.A zswap viszon egész használhatónak tűnik, igaz kell mellé minimális swap partíció, ha nagyon hirtelen telítődne a memória, mert kissé lomhán reagál, de legalább megy.
Viccesek vele a memóriahasználati púpok, ahogy a rendszer apránként zsugorítja a már befoglalt helyet, már ha lehetősége van a szerényebb tömörítési metódusával.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Eladó Pegatron R7 240 4GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest