Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Komoly kihívót küldött a konkurenciára a Honor
- Határozatlan időre kiszáll az Asus a mobilbizniszből
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
Tesztelés képp csináltam egy upgradet a 17-esre, dvd-ről. Eldolgozgatott vele jó ideig és utána a frissítés is. A végén szintén wifi jelzés nélküli lett a NM ikonja (de ez meg is javult ahogy rebootoltam, mert hát egy ilyen hosszú upgrade folyamat után azért nem árt egy újraindítás).
Lett azért egy újabb bug (amivel már az LMDE rendszeren találkoztam), éspedig az, hogy az lxpanelen levő menü gomb ha felső tálcán van akkor lenyitva csak egy fehér téglalap jelenik meg a menük helyett. Ha a tálja alul van akkor jó. Kár érte, és ez tuti nem fog majd egy újratelepítéssel sem megoldódni, ez egy olyan bug ami ahogy említem is, más rendszerek alatt is előfordul. Nem tudom mi miatt, kernel vagy franc tudja mi hozza magával - nem vagyok guru. Kár érte, mert így ahogy gondoltam, a frissebb rendszeren csak újabb bajok jönnek elő.
Egyelőre nekem ez a distro nagyon hegesztgetős így de azért a közeljövőben majd újra próbálkozok egy friss telepítéssel, addig viszont szétnézek a többi distro háza táján is
Kösz az eddigi segítségeket, infókat. Majd még jövök
Új hozzászólás Aktív témák
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASRock Radeon RX 5600 XT PG D3 6GB OC GDDR6
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Titanium Gray használt, megkímélt garancia 2027.12.27-ig
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman T3 Plus CM 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest