- MWC 2026: Rangos díjjal távozott az S26 Ultra
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
Sziasztok!
Próbálgatom a Fedora 16-ot, hogy szokjam a rpm alapú vonalat is

Van ebben olyan, hogy stabil meg nem stabil repo? Csak mert feltettem egy lxde spint, hagytam befrissíteni magát és mire kész lett a rendszer a NetworkManager állapot ikonja nem jelez vissza jelet (üres, mintha 0% lenne a jel) és nem mutatja azt sem hogy melyik hálózathoz van csatlakozva (csak ha ráviszem az egeret akkor a felbukkanó megjegyzésben látszik.
Ha a NetworkManager összes csomagját eggyel visszaveszem (downgrade) akkor javul meg. Ha újra engedem frissíteni akkor újra nem mutat jelerősséget és hogy hova van csatlakozva.
Ugyanez a yumex. Ha hagyom a legfrissebb csomagon (talán 3.0.5 ?) akkor nem lehet elindítani mert kifogásolja hogy a backend nem fut. Ha visszaveszem ezt is (3.0.4-re ha jól emlékszem a verzióra) akkor elindul.
Nem állítottam semmit, nem machináltam a repokkal, csak ahogy volt a telepítőn feltelepítettem a rendszert és hagytam frissítse magát a legfrissebbre. Még a programjaimat és beállításaimat sem tettem fel/ eszközöltem.
Ilyen bugos dolgok is bekerülhetnek az alap repoba?
ez egy kezdőnek elég sok bosszúságot okoz így. Van erre valami orvosság, hogy csak működő bugmentes csomagokat tegyen fel, frissítsen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xbox Series X|S
- Automata kávégépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BMW topik
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Apple MacBook Pro 14 (2021) 16GB/512GB használt, szép állapot 100% akku , 8 ciklus
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alienware 17r4 olvass
- Beszámítás! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ez egy kezdőnek elég sok bosszúságot okoz így. Van erre valami orvosság, hogy csak működő bugmentes csomagokat tegyen fel, frissítsen?