- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MWC 2026: Érkezik a 8849 ötödik Tank strapatelefonja
- MWC 2026: Megnéztük, hol tart a Clicks Power Keyboard és Communicator
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Motorola Moto Watch – még nem teljes a kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
Sziasztok!
Próbálgatom a Fedora 16-ot, hogy szokjam a rpm alapú vonalat is

Van ebben olyan, hogy stabil meg nem stabil repo? Csak mert feltettem egy lxde spint, hagytam befrissíteni magát és mire kész lett a rendszer a NetworkManager állapot ikonja nem jelez vissza jelet (üres, mintha 0% lenne a jel) és nem mutatja azt sem hogy melyik hálózathoz van csatlakozva (csak ha ráviszem az egeret akkor a felbukkanó megjegyzésben látszik.
Ha a NetworkManager összes csomagját eggyel visszaveszem (downgrade) akkor javul meg. Ha újra engedem frissíteni akkor újra nem mutat jelerősséget és hogy hova van csatlakozva.
Ugyanez a yumex. Ha hagyom a legfrissebb csomagon (talán 3.0.5 ?) akkor nem lehet elindítani mert kifogásolja hogy a backend nem fut. Ha visszaveszem ezt is (3.0.4-re ha jól emlékszem a verzióra) akkor elindul.
Nem állítottam semmit, nem machináltam a repokkal, csak ahogy volt a telepítőn feltelepítettem a rendszert és hagytam frissítse magát a legfrissebbre. Még a programjaimat és beállításaimat sem tettem fel/ eszközöltem.
Ilyen bugos dolgok is bekerülhetnek az alap repoba?
ez egy kezdőnek elég sok bosszúságot okoz így. Van erre valami orvosság, hogy csak működő bugmentes csomagokat tegyen fel, frissítsen?
Új hozzászólás Aktív témák
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Dell UltraSharp 24 USB-C Hub Monitor - U2422HE - 27% ÁFÁs
- 206 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- Apple iPhone 13 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i7-13620H 4.9Ghz 10mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5060 8GB Win11 Garancia
- S22 Ultra 256/12 Dobozában
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ez egy kezdőnek elég sok bosszúságot okoz így. Van erre valami orvosság, hogy csak működő bugmentes csomagokat tegyen fel, frissítsen?