- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
azt megoldottam, véletlenül virtualboxot mikor frissítettem az új kernel miatt, a guest addonokat is pipáltam... fasza. Letörölve minden király. Warzone 2100-el játszom, annak elég a nyílt driver, de jó lenne a zártat is felhegeszteni...
Általában tudom, hogy mivel kísérletezek... így a hiba oka is többnyire megvan rögtön, csak ez reggel nem jutott eszembe, de yum history elég volt.
azaz rhgb nálam is benne van, az mi az? Nálam szöveges grub van, de már tudom mit baszcsiztam el: korábban mindenkinek saját partícióján volt a grub, most meg SDA-ra raktam - erre ubis partíciót nem is látja.
ha csak yumexből legyakom a plymouth-ot az nem jó?Swap-ot akarom kikapcsolni, ha fstab-ból kiveszem, utána LiveCD-ről letakarítom a swap partíciót is... ez működne?
Új hozzászólás Aktív témák
- E-book olvasók
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Nintendo Switch 2
- Path of Exile (ARPG)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- iPhone X 64GB 100% (3 hónap Garancia) - AKCIÓ
- Beszámítás! Intel Core i7 4770K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Részletre elérhető , BankMentes lehetőség Dell Alienware AW3225QF 31.6 4K QD OLED Gaming Monitor
- 27% - LG UltraGear 34GS95QE OLED Monitor! / 3440x1440 / 0.03ms / 240 Hz / FreeSync / G-Sync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest