Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
Ráadásul ez a megoldás sem tökéletes. Ugyanis az első belépéskor létrehozza a rendszer a júzer alkönyvtárait, amiket lerak a ~/.config/user-dirs.dirs fájlba. Aztán ha átállítom a nyelvet, ezek a beállítások megmaradnak (F15 alatt nem próbáltam ki, de F14 alatt még így működött). Gondolom sokaknak trauma, ha az Asztal könyvtár helyett Desktop van. Úgyhogy továbbra is az volna az üdvözítő, ha installáláskor rákérdezne a default nyelvre (merthogy ez kb. júzerenként változtatható, mivel a Rendszerbeállítások Személyes részén szerepel, de aki utólag átállítja, az szívjon a könyvtárakkal magának).
Más: Gnome 3-mal sikerült felrakni a Chrome-ot Firefoxból (Xfce alatt megnyeklett, le kellett töltsem a csomagot és kézzel felrakni).
Amit viszont nem sikerült: A Gnome-ban jól néz ki a Mahjongg, de nem rakja fel a Fedora alapból. Úgyhogy felraktam Szoftver telepítése/eltávolítása segítségével a gnome-games-extra csomagot. Aztán elindítottam a Mahjonggot, mire az mondta, hogy nincsenek meg a valamilyei (táblák vagy téglák, vagy mi a szösz), majd kiírta, hogy válasszak táblát (vagy téglát), és úgymaradt. Nem lehetett kikapcsolni, meg semmit se lehetett vele csinálni (szerk.: ez is milyen már). Terminálból kikilleztem, persze. Aztán felraktam a gnome-games-extra-data csomagot is, és akkor már működött. Szóval még most is kihívást jelent a Fedorának a függőség kezelés, úgy tűnik...
Új hozzászólás Aktív témák
- Pánik a memóriapiacon
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Az év első felében érkeznek az AMD CES-en eltitkolt újdonságai
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- SSD kibeszélő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Le Mans Ultimate
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 1TB SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs