- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Google Pixel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
Ráadásul ez a megoldás sem tökéletes. Ugyanis az első belépéskor létrehozza a rendszer a júzer alkönyvtárait, amiket lerak a ~/.config/user-dirs.dirs fájlba. Aztán ha átállítom a nyelvet, ezek a beállítások megmaradnak (F15 alatt nem próbáltam ki, de F14 alatt még így működött). Gondolom sokaknak trauma, ha az Asztal könyvtár helyett Desktop van. Úgyhogy továbbra is az volna az üdvözítő, ha installáláskor rákérdezne a default nyelvre (merthogy ez kb. júzerenként változtatható, mivel a Rendszerbeállítások Személyes részén szerepel, de aki utólag átállítja, az szívjon a könyvtárakkal magának).
Más: Gnome 3-mal sikerült felrakni a Chrome-ot Firefoxból (Xfce alatt megnyeklett, le kellett töltsem a csomagot és kézzel felrakni).
Amit viszont nem sikerült: A Gnome-ban jól néz ki a Mahjongg, de nem rakja fel a Fedora alapból. Úgyhogy felraktam Szoftver telepítése/eltávolítása segítségével a gnome-games-extra csomagot. Aztán elindítottam a Mahjonggot, mire az mondta, hogy nincsenek meg a valamilyei (táblák vagy téglák, vagy mi a szösz), majd kiírta, hogy válasszak táblát (vagy téglát), és úgymaradt. Nem lehetett kikapcsolni, meg semmit se lehetett vele csinálni (szerk.: ez is milyen már). Terminálból kikilleztem, persze. Aztán felraktam a gnome-games-extra-data csomagot is, és akkor már működött. Szóval még most is kihívást jelent a Fedorának a függőség kezelés, úgy tűnik...
Új hozzászólás Aktív témák
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Suzuki topik
- Milyen egeret válasszak?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Próba
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- iPhone topik
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Bioshock 2 Special Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest