- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Kicsi, USB-C, több protokollt támogató Xiaomi töltő jelent meg
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
azért szerintem ennél több kell, hogy elijesszen. az eddig olvasottak alapján sokkal megrázóbb élmény volt annó a vistáról váltás, amikor 3 estén át próbáltam hangot és egyéb hasznos perifériákat életre kelteni a kis genyó gibbon alatt. azóta azért sokat javult a helyzet. ubuntut már-már unalmas használni, ha nem valami szutyok konfigja van az embernek, mert "just works". ezért is fárasztom magam az alpha kiadásokkal néha

és amúgy 13 bétát szedtem le, de pssszt
majd megnézem egyelőre live-ban, mert most nincs hely hova feltenni (illetve nincs kedvem vinyót csavarozni a laptopban).majd meglátjuk a csomagkezelést. igzaából az apt-get esetében is inkább az alap dolgokra használom, de néha kényelmesebb beírni egy sort, mint tökölni a synaptic-ban a kattintgatással. viszont maga a csomagkezelő az alap. amíg nem csinálnak valami hasonlót win alá, addig biztos, hogy a közelébe sem megyek... apropó, jól néztem, hogy gentoo alá nincs ilyen értelmeben vett csomagkezelő, hanem amit telepítessz, azt forrásból forgatod? vagy én olvastam valamit félre?
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 512GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- 199 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

majd megnézem egyelőre live-ban, mert most nincs hely hova feltenni (illetve nincs kedvem vinyót csavarozni a laptopban).