- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Poszteren a OnePlus 15T, zöld és barna színben jön a kompakt mobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
azért szerintem ennél több kell, hogy elijesszen. az eddig olvasottak alapján sokkal megrázóbb élmény volt annó a vistáról váltás, amikor 3 estén át próbáltam hangot és egyéb hasznos perifériákat életre kelteni a kis genyó gibbon alatt. azóta azért sokat javult a helyzet. ubuntut már-már unalmas használni, ha nem valami szutyok konfigja van az embernek, mert "just works". ezért is fárasztom magam az alpha kiadásokkal néha

és amúgy 13 bétát szedtem le, de pssszt
majd megnézem egyelőre live-ban, mert most nincs hely hova feltenni (illetve nincs kedvem vinyót csavarozni a laptopban).majd meglátjuk a csomagkezelést. igzaából az apt-get esetében is inkább az alap dolgokra használom, de néha kényelmesebb beírni egy sort, mint tökölni a synaptic-ban a kattintgatással. viszont maga a csomagkezelő az alap. amíg nem csinálnak valami hasonlót win alá, addig biztos, hogy a közelébe sem megyek... apropó, jól néztem, hogy gentoo alá nincs ilyen értelmeben vett csomagkezelő, hanem amit telepítessz, azt forrásból forgatod? vagy én olvastam valamit félre?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- HP ProBook 445 G9 14" Ryzen 3 5425U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- S22 Ultra 512/12
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

majd megnézem egyelőre live-ban, mert most nincs hely hova feltenni (illetve nincs kedvem vinyót csavarozni a laptopban).