Hirdetés
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban megvehető a Honor Magic8 Pro
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Tanúsítvány árulta el az Oppo Find N6 töltését, jöhet a műholdas változat is
- Geekbench-en bukkant fel a OnePlus Nord 6: Snapdragon 8s Gen 4 és Android 16
- Tekintélyes kamerasziget kerül az Oppo Find X9 Ultra hátuljára
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Másfél millió forintért már haza is vihető a Huawei aranyozott csúcsórája
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
én május elejétől használom, jó cucc, rendben van alapvetően minden, de egy pár dolog azért sírós... végre nálam is előjöttek hibák a pulseaudioval (komolyan mondom, az első hibátlan volt a nyolcban, a kilencben sem volt baj, a tízben már kellett kicsit paraméterezni, most meg khmm, néha recseg, néha ugrik, a hangerőszabályozó meg csakúgy elhal egy idő után, és nem megy a scroll rajta, meg ilyen nyalánkságok), hálózati printerem többé nem nyomtat, és a nyomtatókhoz hozzáadni sem volt könnyed, a compiz elkezdte keményen enni a memóriát, a swappiness=0 meg mintha nem is befolyásolna semmit... szó mi szó, lehet hogy sok új fícsör, meg jó valahol, de én az előző működő 10-esemre boldogan ülnék vissza. a 20 second satrtupot meg valaki ugyan mutassa már meg nekem, mert dögöljek meg ha nekem 45 sec alatt elindul valaha is, megmértem és ha jól emlékszem kemény 2 másodperccel sikerült gyorsulni a 10-hez képest, egy csomó el nem indított szolgáltatással (ezért vagyok baromi szkeptikus, hogy az ubuntuban nem lesz plymouth, mert megoldják a bootot 10 sec alatt, na arra kiváncsi vagyok, szurkolok nekik, de nem hiszem hogy átlag pista gépén is menni fog, szal lehet ott is sírás a fél percig fekete képernyő miatt, meg a most lefagyott b*zmag vagy csinál valamit?) namindegy, mások véleményét szomjazva várom :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- CSÍKOS! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB 512GB Gar.
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD AORUS RTX 3070Ti 8GB LIAN LI 216 RX ASUS 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest