- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 80 Pro – a másik zsebbe
- Garmin topik
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- iPhone topik
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A Pixel 9 AirDropot, a Pixel 11 Face ID-t kap
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
én május elejétől használom, jó cucc, rendben van alapvetően minden, de egy pár dolog azért sírós... végre nálam is előjöttek hibák a pulseaudioval (komolyan mondom, az első hibátlan volt a nyolcban, a kilencben sem volt baj, a tízben már kellett kicsit paraméterezni, most meg khmm, néha recseg, néha ugrik, a hangerőszabályozó meg csakúgy elhal egy idő után, és nem megy a scroll rajta, meg ilyen nyalánkságok), hálózati printerem többé nem nyomtat, és a nyomtatókhoz hozzáadni sem volt könnyed, a compiz elkezdte keményen enni a memóriát, a swappiness=0 meg mintha nem is befolyásolna semmit... szó mi szó, lehet hogy sok új fícsör, meg jó valahol, de én az előző működő 10-esemre boldogan ülnék vissza. a 20 second satrtupot meg valaki ugyan mutassa már meg nekem, mert dögöljek meg ha nekem 45 sec alatt elindul valaha is, megmértem és ha jól emlékszem kemény 2 másodperccel sikerült gyorsulni a 10-hez képest, egy csomó el nem indított szolgáltatással (ezért vagyok baromi szkeptikus, hogy az ubuntuban nem lesz plymouth, mert megoldják a bootot 10 sec alatt, na arra kiváncsi vagyok, szurkolok nekik, de nem hiszem hogy átlag pista gépén is menni fog, szal lehet ott is sírás a fél percig fekete képernyő miatt, meg a most lefagyott b*zmag vagy csinál valamit?) namindegy, mások véleményét szomjazva várom :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bioshock 2 Special Edition
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- HP EliteBook X360 1030 G2,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- 179 - 180 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4321, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest