Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Garmin topik
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
PROHARDVER! témák
IT café témák
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
rollins
őstag
Na most én sírok:
K3b nem akar írni (fedora 8-on), még root-tal sem (nem is azzal akarom). fstab-ban nem kell állítani semmit, ugye? Írot is ismeri. Mikor nézem az "Információ az adathordozóról", akkor látja lemezt, de mikor akarom írni, ott azt írja helyezzek be egy üres lemezt. Há hülye ez? Inaktív az írás gomb, persze sebességet sem lehet állítani, semmit. Nehogymá ehhez külön jogosultságot kelljen állítani. cdrecord, cdrdao, wodim, growisofs, stb programok vannak. Há én eztet nem értem.
Ha b*akodik velem, felrakok másik íróprogramot legfeljebb. (vagy kiírom parancssorosból, de ahhoz most lusta vagyok :>)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Logitech G635 fejhallgató / 12 hó működési garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Új Gigabyte Gaming A18 QHD+ 165Hz IPS Ryzen7 260 Ai 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5060 8GB Win11 Garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest