- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt1966
tag
Oké értem.
Most reggel felhúztam mindent 200%-ra és így is elindult a játék, az igaz hogy már egy picit belaggolt, de lehet vele játszani, Amit beraktam képet azzal minden gond nélkül fut és a kártya sincs túlhúzva.
igaz nekem van mögötte gép is, bár látom más is jó gépeket használ.
Nekem ez a 150% kb az tökéletes és tiszta játékot tudok használni vele. -
ObiGabi
aktív tag
-
Zsolt1966
tag
Letöltöttem de nekem Steamos játékom van és mindig azt írja hogy nincs magyar fs19 telepítve, bemásoltam több helyre is de nem sikerült, így várok a hivatalos frissítésre.
Please note that this update cannot be used for the Steam or Mac OS X version of Farming-Simulator 19. If you have a Steam or Mac OS X version your game will be updated automatically. This update contains all prior released updates.
Ezek szerint nem lehet telepíteni
-
Fel
addikt
A pályatervezők eléggé elnagyoltan dolgoztak.. Némelyik szántóföldön furcsa egyenetlenségeket hagytak. Pl. Ravenport 17-es DNy-i széle és a föld melletti füves rész között jókora szintkülönbség van, és itt szépen fennakad gyakorlatilag bárni, amivel művelnél, betakarítanál. 22-es földben meg van egy jókora kráter...
-
n0tr3adY81
aktív tag
Azért, mert folyamatosan fejlesztik az engine-t, ami visszafelé/lefelé nem lenne kompatibilis a modokkal. '17-nél behozták a rendes fény-árnyék rendert, ami a specular változását vitte magával.
Nem akarok belemenni a technikai bla-bla-ba, de '19-nél már nagyon durván belenyúltak az anyagkezelésbe, a modderek javára. De ezt majd meglátjátok ti is.
Mondjuk a HDR-t én kihagytam volna belőle, azok a kimosott színek nem az én világom. Amit én hiányolok nagyon, az az 5.1-es hang támogatás.Aláirásomban lévő konfigon fullon fut az FS17, 9.4giga válogatott moddal. GPU 70%+, cpu 40-50% szokott lenni. És stabil 60 fps. Volna rá megoldás, hogy meg low-endebb gépen is elfusson, de akkor helyfoglalást nézve legalább 1,5x méretnövekedéssel fájna. Nyilvánvaló, hogy nem egy kvarcórára optimalizálják a játékot
Ezt így már csak off-ba teszem, mert ezek tények.
Addig, amig valaki nem jártas a 3D modellezésben, nem fogja megérteni az engine műkődését.
Adott egy map, PGR Sliwno. Veszedelmesen jó map. Viszont a készitőnek fogalma sincs arról, mi az a rigid body, collision, LOD, optimalizált textúraméret stb. És igen, az én gépemen is produkál a map 40 fps-t, mert "eszetlenül", átnézés nélkül vannak beimportálva az objectek. Az nem az engine hibája, hogy a vga fizikai számitásért felelős része nem képes kezelni ennyi objektumot.Offense : lagolni max. az internet szokott. Inkább fps drop a keresett kifejezés
Summa: nem védem a Giants becsületét, nem is akarom. Csak arra próbálok rávilágitani, hogy kicsit több "szakirányú" háttértudással más is lehet a leányzó fekvése.
-
n0tr3adY81
aktív tag
Korrekt!
Teljesen jól látod a dolgot. Valóban piac és üzleti érdek az egész. De miért ne lenne az? A Giants se egy irgalmas szamaritánus szervezetJelenleg is vannak olyan dolgok, amivel rohadtul nem értek egyet (bizonyos körök hozzáférnek a Giants belsős cuccaihoz, érdekösszefonódások, kivételezések), de ettől függetlenül még mindig azt tartom, hogy az egyik legkorrektebb cég ebből a nézőpontból.
Vannak modder ismerősök ETSből, Restacar csapatból, és hát nem illetik ékes szavakkal az SCS-t.. Mert az SCS szopatja rendesen a moddereket, mert nem szeretik, hogy a játékukban kotorásznak.
Vagy hozhatnám példának a Bethesda-t. Árulnak/árultak valami mod-tokent, amit real pénzért vehettél meg. És ebből a pénzből kapott a modder, de ŐK lecsipték a token értékének 2/3-át. Volt is felzúdúlás rendesen.Egyébiránt úgy tudom, hogy a steames árat a Valve mint üzemeltető állapitja meg. De lehet rosszul tudom.
Az pedig, hogy a Giants egyeduralkodó ebben a szegmensben, a többi b@lfasz cégnek köszönhető. Nem a Giants tehet arról, hogy nincs értelmes és minősithető konkurencia
Azt is hidd el nekem, hogy megvolna a lehetősége Giantsnek úgy upgradelni az engine-t, hogy a grafika a Ghost Recon Wildlands-el vetekedjen, dinamikus talajjal. De akkor nem futna 5-10 éves gépeken az FS. És azért abba a kézbe nem harapunk ami etet.
-
n0tr3adY81
aktív tag
Csúnya szemét Giants bácsi, mert:
- 2 évente konferencia jellegű továbbképzést tart a moddereknek, jelképes összegért (10 euro két napra, kajával, ajándék csomaggal)
- üzemelteti a modhubot, hogy a konzolosok is minőségi tesztelt modokhoz jussanak hozzá
- modhubhoz alkalmaz +4-5 főt, aki csak a modok tesztelésével és a modderek kérdéseivel foglalkozik
- jutalékot ad a moddereknek a modhub letöltések után+1 : csúny a szemét Gabe bácsi is, mert a steam háttér-infrastruktúráért rátesz egy valag pénzt a steames vásárlásra.
Dobozos verzió:
- lemez, karcolódhat stb, .iso fájlal kell szarozni
- dedikált szervert futtathat
- egy gamekey-t max 5x lehet aktiválni
- minden egyes patchnél le kell tölteni mind az x gigát.Steam release:
- nem futtathat dedikált szerver (dunno váj)
- nincs telepitési limit
- patch kiadáskor csak az adott 2-300megás frissitést húzza le
- nincs lemez ami sérüljön, nincs szarozás iso fájlal.Plusz:
Tudomásul kell venni, hogy az FS-el játszok 95%-a egyszerű ember. Ülnek otthon a kis 1-2-5 mbites vonalon. Ha azt mondod "töltsd le a patchet", csak pislognak mint hal a szatyorban. Már egy auto-update launcher is megzavarná a kis lelkivilágukat.
Egyszerű emberke : dobozos verzió.
Steam release : informatikailag képzett emberke.Szerintem.
No offense, de arra tényleg kiváncsi vagyok, miért mondod azt hogy a Giants egy szemét, és mindig is az volt. Kifejtenéd?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest