- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Fotók, videók mobillal
- Galaxy Buds4/Buds4 Pro: demómodelleken az új szárkialakítás
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor Magic5 Lite - fiatalít az új ruhám?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
n0tr3adY81
aktív tag
Azért, mert folyamatosan fejlesztik az engine-t, ami visszafelé/lefelé nem lenne kompatibilis a modokkal. '17-nél behozták a rendes fény-árnyék rendert, ami a specular változását vitte magával.
Nem akarok belemenni a technikai bla-bla-ba, de '19-nél már nagyon durván belenyúltak az anyagkezelésbe, a modderek javára. De ezt majd meglátjátok ti is.
Mondjuk a HDR-t én kihagytam volna belőle, azok a kimosott színek nem az én világom. Amit én hiányolok nagyon, az az 5.1-es hang támogatás.Aláirásomban lévő konfigon fullon fut az FS17, 9.4giga válogatott moddal. GPU 70%+, cpu 40-50% szokott lenni. És stabil 60 fps. Volna rá megoldás, hogy meg low-endebb gépen is elfusson, de akkor helyfoglalást nézve legalább 1,5x méretnövekedéssel fájna. Nyilvánvaló, hogy nem egy kvarcórára optimalizálják a játékot

Ezt így már csak off-ba teszem, mert ezek tények.
Addig, amig valaki nem jártas a 3D modellezésben, nem fogja megérteni az engine műkődését.
Adott egy map, PGR Sliwno. Veszedelmesen jó map. Viszont a készitőnek fogalma sincs arról, mi az a rigid body, collision, LOD, optimalizált textúraméret stb. És igen, az én gépemen is produkál a map 40 fps-t, mert "eszetlenül", átnézés nélkül vannak beimportálva az objectek. Az nem az engine hibája, hogy a vga fizikai számitásért felelős része nem képes kezelni ennyi objektumot.Offense : lagolni max. az internet szokott. Inkább fps drop a keresett kifejezés
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Summa: nem védem a Giants becsületét, nem is akarom. Csak arra próbálok rávilágitani, hogy kicsit több "szakirányú" háttértudással más is lehet a leányzó fekvése.

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Forza Horizon 6 - Vár ránk Japán!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)