Hirdetés
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Bluetooth-headsetekről általában
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Netfone
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
n0tr3adY81
aktív tag
Azért, mert folyamatosan fejlesztik az engine-t, ami visszafelé/lefelé nem lenne kompatibilis a modokkal. '17-nél behozták a rendes fény-árnyék rendert, ami a specular változását vitte magával.
Nem akarok belemenni a technikai bla-bla-ba, de '19-nél már nagyon durván belenyúltak az anyagkezelésbe, a modderek javára. De ezt majd meglátjátok ti is.
Mondjuk a HDR-t én kihagytam volna belőle, azok a kimosott színek nem az én világom. Amit én hiányolok nagyon, az az 5.1-es hang támogatás.Aláirásomban lévő konfigon fullon fut az FS17, 9.4giga válogatott moddal. GPU 70%+, cpu 40-50% szokott lenni. És stabil 60 fps. Volna rá megoldás, hogy meg low-endebb gépen is elfusson, de akkor helyfoglalást nézve legalább 1,5x méretnövekedéssel fájna. Nyilvánvaló, hogy nem egy kvarcórára optimalizálják a játékot

Ezt így már csak off-ba teszem, mert ezek tények.
Addig, amig valaki nem jártas a 3D modellezésben, nem fogja megérteni az engine műkődését.
Adott egy map, PGR Sliwno. Veszedelmesen jó map. Viszont a készitőnek fogalma sincs arról, mi az a rigid body, collision, LOD, optimalizált textúraméret stb. És igen, az én gépemen is produkál a map 40 fps-t, mert "eszetlenül", átnézés nélkül vannak beimportálva az objectek. Az nem az engine hibája, hogy a vga fizikai számitásért felelős része nem képes kezelni ennyi objektumot.Offense : lagolni max. az internet szokott. Inkább fps drop a keresett kifejezés
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Summa: nem védem a Giants becsületét, nem is akarom. Csak arra próbálok rávilágitani, hogy kicsit több "szakirányú" háttértudással más is lehet a leányzó fekvése.

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 128GB - fekete 2 év garancia (felbontott)
- Apple iPhone 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- Újszerű Asus 15,6"FullHD,10.gen.Core i7(8x3,7Ghz)MX330 2/4GB DDR5 VGA,Vil.bill,12-40GB/256-512SSD+HD
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U/8GB RAM Refurbished - Garancia - Akció!
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)