- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
pokers
senior tag
Nem tudom a hátteret, de a 17-es verzió fent van az eredeti fejlesztői weblapon [link]
És ahogy nézem, a github-on is zajlik az élet, finomítgatják a bétát.
17-es verziót sokat nem használtam, de itt a 19-ben feltűnt, hogy sok új opció bekerült. Nekem újdonság pl az adott táblán lévő tereptárgyak kikerülése, illetve a konvojaratás. Kipróbáltam tegnap, és tökéletesen működött eddig az aratás+silóba hordás két ai-s mutatvány
Sőt, ami megint csak feltűnt, a kombájn akkor is hívja a szállítót, ha annyi mennyiséget learatott, amennyi a szállítónak kell, hogy megteljen és elvihesse lerakni. Ügyes.
FS2015-ben sokat használtam CP-t, segítettem is a magyarításában, de ott nem volt még ennyire ügyes a kombájn+szállító, soxor összeakadtak, össze-vissza hívogatták a kombájnok a szállítókatDe megint csak azt tudom mondani, hogy ezt a CP-t már rég integrálni kellett volna az alapjátékba, hisz IRL is rohamosan terjed a gps alapú földművelés
-
n0tr3adY81
aktív tag
Épp most tesztelik a bag'n'lifter modpackomat. Vicces, mert pc-n hibátlanul lefut, konzolon viszont az egyik gyári alap parancsot nem tudja értelmezni
Szerintem görcsbe rándul lassan a gyomruk, ha meglátják a nevem egy mod mellett...
Egyébként vicces, mert ebből a 227 darab tesztelésre váró modból, szerintem 20-30 ha minőségi lesz. Olyan fosokat kiengedtek, mint a biobeltz trailer vagy az a bálavilla vagy mi a sz@r. Sima egyszerű 17es áthozatal, kb semmiben nem felel meg a 19 követelményeinek, azon kivül h logmentes
-
n0tr3adY81
aktív tag
Köszi. Szóval az alacsony rakodóval való szállitásról beszélgetnek, és hogy *állitólag* már nem szerencse kérdése, hogy keresztül esik-e rajta a kerék collija.. erre irta a 3d wheel physics-et.Nem akarok rá mondani semmit, ismerve a programozóik néhány eddigi
ótvarelegáns húzását... -
Fel
addikt
Meh.. rosszul írtam... 20% a veszteség, nem 10. [Dev Blog] New Crops & Weed Control
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Macska topik
- BMW topik
- Synology routerek
- Tőzsde és gazdaság
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- További aktív témák...
- HP Envy x360 14-fc0789nz - ÚJ - 14" 2-in-1 notebook - Core U7, 32GB, 2.8k OLED
- Asztali PC , i5 10500 , RTX 3070 , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Lenovo Gaming 3 15ARH7 Laptop , R5 7535HS , RTX 3050 6GB
- Eladó Dell Latitude 3410 i3 10. generáció, 8GB RAM, 256GB SSD
- DJI Air 2s drón szett hibátlan állapotban
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest