- Honor 200 Pro - mobilportré
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
őstag
Nekem van ez a Saitek féle side pad, és használom is a játékkal.
Szintén másik kormány/pedál/H-váltó társaságában pluszban még egy Xbox controllert is mellettük.
Simán mennek együtt, a gomb kiosztás szabadon állítható a kontrollerek között, egy funkcióhoz két eszköz gombját is lehet rendelni.A személyes tapasztalatom:
a side pad leghasznosabb része a mini joystick, ami egyben a gyenge pontja is. A hossztengely mentén is forgatható, mint egyes munkagépek valódi joystickjei. Csak sajnos a minősége nem éri el az elvárható minimumot sem, a Z tengely forgatás például nálam már kontakt hibás.
Targoncával vagy homlokrakodóval jó (lenne) vele dolgozni, leszámítva, az akaratlan villa döntést a kis méret miatt, ezért azt én külön tengelyre raktam. Daruhoz kicsit kevés a 4 tengely, oda kellenek gomb/tengely kombinációk is.És akkor a tippjeim:
én személy szerint a mini joystick helyett vagy még inkább mellette hasznosnak tartanék két-három külön álló analóg kart, amik csak két irányban mozognak, mint egy targoncán, de jóval finomabban és kicsit nagyobbak legyenek mint ez a joy. Egy joy maradna a kamera mozgatásra, de nem kell ennyire komplex, elég ha két tengelyt vezérel. Vagy úgy helyezném el, hogy a tenyér elérje a joyt, a karok pedig fölötte legyenek és ujjal lehessen őket vezérelni vagy úgy, hogy a hüvelyk ujj közelében a joy, tőle jobbra a karok (sajnos rakodás közben sokszor szükség van a kamera mozgatására is).Ha megnézed az eredeti side pad kialakítását, azon van hely a kéz megtámasztására a joysticknál. Ez feltétlenül kell.
Az elrendezést alaposan át kell gondolni. Érdemes még egy nyomógombot rakni a karok közelébe, ami kombóként használható és ujjal elérhető távolságban van.Ha szeret daruzni az illető, akkor lehet komplikálni a dolgot, több analóg karral, de szerintem nem érdemes. Én dolgoztam ilyen darukkal a valóságban. A játékban ez inkább bosszantó, mint élethű. Raktam már a forgatást is pedálokra, mint az igazi ráülős darukon, kompromisszumokkal elmegy, de én már inkább egyáltalán nem daruzok a játékban, csak szenvedés nem szórakoztató. Kontrollerrel könnyebben lehet daruzni.
Az eredeti döntött elrendezés jó a többi gombnak. A gyárin van 24 darab külön állógomb , egy gombként is működő görgő, és a mini joy tetején két gomb, egyik a kamera mozgatás és az eszköz vezérlés között vált, a másik kombóként használható a joystickkel. Önmagában ennyi gomb nekem kevés lenne, de a kormányon és a H váltón lévőkkel együtt már bőven sok is. Mind nyomógombok, kapcsolóra nincs szükség.
Ha se darut, se targoncát, se homlokrakodót nem használ, akkor lényegében karokra sincs szükség.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ! Sony ZV-1F
- ASUS ROG Swift PG27UCDM OLED gamer Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- i7-9700K + BeQuiet + 10 venti Stabil, halk, brutál erős gép!
- Eladó Garmin Venu 3 okosóra homokkő színben, újszerű állapotban, hivatalos magyar garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest