Hirdetés
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Fotók, videók mobillal
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ObiGabi
aktív tag
válasz
zsolesz0803
üzenetére
Üdv!
Ha csak a szántás a probléma, akkor az kikapcsolható a menüben. Ill. vannak alternatívái a szántásnak, ha jól emlékszem a Kuhn DC 401 is alkalmas a feladatra és ez alapból benne van a játékban.
-
ObiGabi
aktív tag
Üdv!
Némi segítséget kérek a darukar beállításához (MAN,Jenz): az eredeti billentyű / egér kiosztás nálam gyakorlatilag használhatatlan, ui. egyszerre működik minden irányba. Kitöröltem a darura vonatkozó egér beállításokat és egyesével kezdtem megadni. A daru forgatása jobbra-balra oké, következő darukar emelése-eresztése beállítás után mind két kar emel/süllyeszt, kitolja/visszahúzza a kart.
Van valakinek ötlete hogyan bírhatnám rá a normális működésre?

-
ObiGabi
aktív tag
Sziasztok!
Megkértem a számítógépet, hogy vegye el a telefonos segítségemet, így már csak a közönségben bízhatok...

Szóval: vettem egy földet, amire építkezni szeretnék. Hiába a beton, a kavics, a szikla, nem felejti el a progi, hogy korábban szántóföld volt, így amint rámegyek egy traktorral meglátszik a keréknyom. Az sem segít a helyzeten, ha lepakolok egy épületet, majd eladom.
Ötlet?
-
ObiGabi
aktív tag
-
ObiGabi
aktív tag
Üdv!
A Valtra fanok örülhetnek, ismét gazdagodott egy újabb példánnyal a Giants kollekció

És a legújabb:
Valtra SBár szerintem ez már gombócból is sok...

-
ObiGabi
aktív tag
válasz
ervin993
üzenetére
Üdv!
Ha csak simán letöltötted, ingyen és bérmentve, akkor n0tr3adY81 508-as hozzászólásában találod a megoldást.
Javítást egyébként a hivatalos oldalon találsz.
-
ObiGabi
aktív tag
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
Hálás köszönet!

Like gombot nem találtam, csak csillagokat láttam, azokból is ötöt

-
ObiGabi
aktív tag
Üdv!
Nem lehet, hogy valamelyik vezérlő hiányzik, vagy a meglévőt frissíteni kellene?
Esetleg próbáld ki a Driver Booster ingyenes verzióját. Én régóta használom, bevált. (A telepítéskor a gyártó más programjait is telepítheti, figyelni kell a megjelenő ablakokat, hogy van e benne esetleg egy bepipált opcionális progi. Ha igen, akkor pipa ki. Ha esetleg még is telepítene mást is, pl. Smart Defrag, nem kell megijedni, azok is jó cuccok, csak épp nem arra van szükség
) -
ObiGabi
aktív tag
-
ObiGabi
aktív tag
-
ObiGabi
aktív tag
Aki esetleg karácsonyi ajándékban gondolkodik, annak itt egy lehetőség: az egyik magazin év végi akciója keretében ajándékba kínálja az FS19-et. A gyerek is jól jár, meg apuka is

-
ObiGabi
aktív tag
Üdv!
Ha teljesítesz egy küldetést, akkor azt a jobb felső sarokba kiírja zöld színnel, az összeggel együtt.
Ha bérelt eszközökkel oldottad meg, akkor idő kérdése és visszaveszi a gazda. De addig is tudod használni. Volt, hogy azonnal, máskor több óra után. Érdekes volt, miközben permeteztem, egyszer csak eltűnt alólam a traktor...
-
ObiGabi
aktív tag
Jó estét! A Steam-es verzióhoz érkezett frissítés: 1.1.1.0 Így már végig lehet vinni az oktató részt fagyás nélkül.
-
ObiGabi
aktív tag
Üdv! Az örömbe egy kis üröm is vegyült, amin a gyomláló eddig nem segített... Gondoltam az alapoktól kezdem a játszót (nem mintha eddig nem ismertem volna a gamét) és végig megyek szépen a bemutatón. Sajnos nem sikerült, ui. rendszeresen lefagy a játék, de olyan szinten, hogy csak a gép újraindítása oldja meg a problémát. Feladat kezelőből sem lehet kilőni. Steam-es verziót választottam, így már rajta a javítás. Megpróbálok egy karriert indítani, hátha az megy.
-
ObiGabi
aktív tag
Üdv!
Ha már lesznek lovak, akkor szerintem előbb, utóbb valaki összehoz néhány modot eme videó alapján.

-
ObiGabi
aktív tag
Egy kis ízelítő: bemutató
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új RAZER Kaira X For Xbox Blue Bolti ár:15k INGYEN FOXPOST
- LENOVO ThinkPad T460,14,HD,i5-6300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11,DUPLA akku
- Rackszekrény - APC NetShelter SX 48U, Fekete, 2258H x 600W x 1070D mm TAA
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- Új Fehér Gamer Gép - ASRock X870, Ryzen 7 9800X3D, 64GB DDR5, RX 9070 XT 16GB, 1TB SSD, 1000W
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- 27% - Dell Alienware AW2524HF 500Hz GAMING IPS Monitor! 25" 1920x1080 / 0.5ms / FreeSync
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 165H 16GB 1TB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 264 - Lenovo ThinkBook 16 (G7 ARP) - AMD Ryzen 5 7535HS, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azért köszi!