Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Fotók, videók mobillal
- Rekord negyedévet zárt az Apple
- VoLTE/VoWiFi
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Kiszivárgott, mikor érkezik a Galaxy S26
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
Azért ezt a 2-öt kérdeztem igazából, mert "egyenlőre" max erre jut. Ha fs17 szépen megy vele, velük, épp elég. ETS2, Sniper Eilte 3 afrika, Need for speed (több verzió) Hot pursuit a legerősebb, Alien vs predator (valahol elsuvasztva), De igazából az fs, sniper és ETS2 van a gépre rakva. A CUDA/ Stream mit számít amúgy ezeknél, csak mert mindegyiknél látni. Atinál 800 feletti.Tinél 800 alatt van. báár, gpu gyorsabb atinál. Persze gondolom rájuk lestetek.
Most amúgy egy R7 250 ddr5 1 giga 128 bitem megy. Olyan mapoknál van ugrálás fpsben, aminél sok az inkább mozgó fa. Legalább is így figyeltem meg. gépet majd később akarok egy erősebbet összedobni, i5-el, és 170 vagy 250-s lappal. 3000mhz körüli ramokkal. már legalább dvi-s monitorom van, és a vgakon is jobbára ez van. jobbára csak ddr3 cuccoknál találtam Dsub csatist. a 4 g ram meg azért van igazából, mert most is az 1 giga alap kérése az fsnek. :Sez pl Ti-é.
Chip Típus:
GeForce GTX 1050 Ti
Chip Gyártó:
NVIDIA
Chip Kód:
GP107
GPU Órajel:
1290MHz - GPU Boost 1392MHz
Memória Órajel:
7008MHz
Memória Méret:
4GB
Memória Típus:
GDDR5
Memória Bit:
128bit
PCI Express verzió:
PCI Express 3.0
CUDA / Stream:
768
Hűtés:
Ventilátor
DVI:
1x DVI-D
HDMI:
1x
Display Port:
1x
Kártya Mérete:
2 slotStrixnél oltári sok és hosszú leírás van, nem tolom be inkább mert vacs felfal egészbe.

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1000GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4305, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Most amúgy egy R7 250 ddr5 1 giga 128 bitem megy. Olyan mapoknál van ugrálás fpsben, aminél sok az inkább mozgó fa. Legalább is így figyeltem meg. gépet majd később akarok egy erősebbet összedobni, i5-el, és 170 vagy 250-s lappal. 3000mhz körüli ramokkal. már legalább dvi-s monitorom van, és a vgakon is jobbára ez van. jobbára csak ddr3 cuccoknál találtam Dsub csatist. a 4 g ram meg azért van igazából, mert most is az 1 giga alap kérése az fsnek. :S