Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• apach

senior tag

válasz apach #1556 üzenetére

Azért ezt a 2-öt kérdeztem igazából, mert "egyenlőre" max erre jut. Ha fs17 szépen megy vele, velük, épp elég. ETS2, Sniper Eilte 3 afrika, Need for speed (több verzió) Hot pursuit a legerősebb, Alien vs predator (valahol elsuvasztva), De igazából az fs, sniper és ETS2 van a gépre rakva. A CUDA/ Stream mit számít amúgy ezeknél, csak mert mindegyiknél látni. Atinál 800 feletti.Tinél 800 alatt van. báár, gpu gyorsabb atinál. Persze gondolom rájuk lestetek. :) Most amúgy egy R7 250 ddr5 1 giga 128 bitem megy. Olyan mapoknál van ugrálás fpsben, aminél sok az inkább mozgó fa. Legalább is így figyeltem meg. gépet majd később akarok egy erősebbet összedobni, i5-el, és 170 vagy 250-s lappal. 3000mhz körüli ramokkal. már legalább dvi-s monitorom van, és a vgakon is jobbára ez van. jobbára csak ddr3 cuccoknál találtam Dsub csatist. a 4 g ram meg azért van igazából, mert most is az 1 giga alap kérése az fsnek. :S

ez pl Ti-é.

Chip Típus:
    GeForce GTX 1050 Ti
    Chip Gyártó:
    NVIDIA
    Chip Kód:
    GP107
    GPU Órajel:
    1290MHz - GPU Boost 1392MHz
    Memória Órajel:
    7008MHz
    Memória Méret:
    4GB
    Memória Típus:
    GDDR5
    Memória Bit:
    128bit
    PCI Express verzió:
    PCI Express 3.0
    CUDA / Stream:
    768
    Hűtés:
    Ventilátor
    DVI:
    1x DVI-D
    HDMI:
    1x
    Display Port:
    1x
    Kártya Mérete:
    2 slot

Strixnél oltári sok és hosszú leírás van, nem tolom be inkább mert vacs felfal egészbe. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák