Hirdetés
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
fRooStzzZ
senior tag
Írtam neki még aznap üzenetet, ha ad egy címet akkor szívesen oda adom neki, de még arra se méltatott hogy válaszoljon. Na de mindegy. Nem kényszerítek én senkit semmire sem.
Azért könyörögni nem fogok senkinek, hogy ugyan vigye már el tőlem ha valaki keresi, és én oda adnám mert én már nem játszok vele.
Mindegy is.. Szerezze be onnan ahonnan akarja.szerk. apach.. tőled is kértem egy címet, ha kell akkor elküldöm a 13-at vagy akár mind2-t.
De azóta sem jött válasz. Nekem tök 8.
Most vágtam ki 2 monitort, 1 láda cuccot meg egy pár félgépet, mert nem tudok mit kezdeni vele.
Lett is rá jelentkező, jegeljem neki na azóta is jön. Nem fogok én ráerőszakolni senkire semmit, de mondtam mivel itthon már nem tudom tartogatni így szép lassan repül minden kifelé. Ahogy a többi is fog menni.
Ha jól emlékszem, Neked írtam az okát. Ha nem, akkor megvan rá az okom mért nem tartogathatok itthon már ilyen vackokat és mért nem játszok már.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT3 46mm Rozsdamentes acél váz, számlás, dobozos
- JBL Boombox 2 Brutális hang, számlás, dobozos, patika állapot
- Apple iPod Video (5. Gen) 30GB - A1136 - Wolfson DAC - Gyűjtői állapot!
- Asus Dual Radeon RX 5500 XT EVO 8GB GDDR6 Számlás, dobozos, újszerű!
- Canon EOS M50 Mark II Travel Kit Számlás (2023), újszerű, minden tartozékkal!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest