- Apple Watch
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
fRooStzzZ
senior tag
Írtam neki még aznap üzenetet, ha ad egy címet akkor szívesen oda adom neki, de még arra se méltatott hogy válaszoljon. Na de mindegy. Nem kényszerítek én senkit semmire sem.
Azért könyörögni nem fogok senkinek, hogy ugyan vigye már el tőlem ha valaki keresi, és én oda adnám mert én már nem játszok vele.
Mindegy is.. Szerezze be onnan ahonnan akarja.szerk. apach.. tőled is kértem egy címet, ha kell akkor elküldöm a 13-at vagy akár mind2-t.
De azóta sem jött válasz. Nekem tök 8.
Most vágtam ki 2 monitort, 1 láda cuccot meg egy pár félgépet, mert nem tudok mit kezdeni vele.
Lett is rá jelentkező, jegeljem neki na azóta is jön. Nem fogok én ráerőszakolni senkire semmit, de mondtam mivel itthon már nem tudom tartogatni így szép lassan repül minden kifelé. Ahogy a többi is fog menni.
Ha jól emlékszem, Neked írtam az okát. Ha nem, akkor megvan rá az okom mért nem tartogathatok itthon már ilyen vackokat és mért nem játszok már.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- Fujitsu U748 i5-8350 8Gb ram, 256GB SSD win11 számla, garancia
- Corsair NAUTILUS RS LCD-Modul, Display, Kijelző
- AKCIÓ! Asus ROG Strix B365 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest