Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• n0tr3adY81

aktív tag

válasz FrezeR #2546 üzenetére

Nem véletlenül.

Ezért

Nádasdfalva.

1. Engedély nélkül módosította és publikálta a mapot.
    2. Amiket belerakott, annak az egyik fele igénytelenül van belerakva (gyakorlatilag drag&drop, környezet igazítás nélkül), másik része pedig nem működik (Giants Editor tele errorral).

Írd és mond Csamassa egyedül építette a mapot a nulláról, szabadidejében (én csak a scriptelésben segítettem) cirka 7 hónap alatt. Holott azt az időt éppen mással is el tudta volna tölteni, sokkal hasznosabban. Ehhez hozzájön még gamerHZS által készített pár egyedi épületmodell, amit nem 10 perc maya-ban összerakni, letextúrázni.

Olyan oldalra rakta fel, ahol Ti ingyenesen tölthettek - igaz sebességkorlát mellett - , de neki pár eurocent visszacsörög a letöltések után (ami valljuk be még a 1 üveg sörre sem elég). Kiadás után 1 órával már ingyenes tárhely linket dobálták az emberek. Ennyit a más munkájának a megbecsüléséről.

Ezek után jön egy senkiházi nímand aki igénytelenül, minimális hozzáértéssel beleturkál a mapjába, és olyan fosokat pakol bele amik ráadásul ingame nem működnek.

Ezek után szerintem nem kell csodálkozni, ha a JÓ mapok mind mind VIP státuszban voltak, vannak, lesznek. És ezzel maximálisan egyetértek, és én is ehhez tartom magam mapkészítéskor.

Új hozzászólás Aktív témák