Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
Hali!
Én picit ismerem csak valamelyiket. Nem ezek azok, amikre külön vannak a kerekek és úgy kell feltenni rájuk hogy melléjük viszed a kerekeket, beszállsz a gépbe, és valami gombot megnyomva felcsatolod.? Gondolom a Q betűvel csatolhatók azok is.
A váltásokkal kapcsolatban pedig azt tudom mondani, hogy én az automata váltót jobban szeretem. Amúgy meg, át lehet ezeket állítani másik gombokra is, ott, ahol a játéknak a felbontását is pl állítod, vagy ott ahol az irányításokat állítod. Ha nincs Gamepadod, akkor azt is kapcsold ki szerintem, nehogy valahogy bezavarjon. Hm. Erről jut eszembe. Nekem van és be volt dugva a gépbe hátra, és elfelejtettem, na már most, van 2 joystic kar is rajt. Na ez volt egyszer a gáz. Buktam is jóópár módot, amikre nem is emlékszek milyenek voltak, így lehet buktam a Játék törlésekor olyan Módokat is, amiket nem szerettem volna.
Ezért jobb ha Ti is figyeltek ilyenre. Magyarul, jóóól meg szívtam a Gamepad miatt!! Ugyanis az egyik kar elnyomódott, és a gépek meg minden, még az emberkém is, körbe körbe forgott jobbra. Azt hittem gond lett a játékkal, és töröltem. és hát, a módokra nem figyeltem, hogy kimásoljam az összeset belőle törlés előtt.Nah. Hát ezt azért írtam le, hogy tanuljon belőle valaki. :S

-
happci
csendes tag
Második kérdésre a válasz, hogy csak ennyivel tud menni mert ez van default-ra beállítva. Találkoztam már ilyen moddal ahol ezt is lehet kalibrálni, csak teljesen tönkrevágta a játékot, úgyhogy nem ajánlom senkinek (már nem is tudom honnan szedtem le) Ha nagyon érdekel a dolog akkor csak a config fájlok átírogatásával tudod megoldani, de hátha van már erre egyszerübb mód is.
Új hozzászólás Aktív témák

- EAFC 26
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Pofonegyszerű beugrót kínál HBM4E-hez a Rambus
- Tápos kibeszélő offtopik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- További aktív témák...
- Asus rog fx506h
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - MAGYAR - 226 Ciklus - 88% akku -
- HP Elitebook 840 G4,14",HD,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- ÚJ Lenovo Legion 5 - 15.1"WQXGA OLED 165Hz - Ryzen 7 260 - 24GB - 1TB - RTX 5060 - 3 év gari - HUN
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium 100% Akku
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- LG 32MR50C-B Monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ezért jobb ha Ti is figyeltek ilyenre. Magyarul, jóóól meg szívtam a Gamepad miatt!! Ugyanis az egyik kar elnyomódott, és a gépek meg minden, még az emberkém is, körbe körbe forgott jobbra. Azt hittem gond lett a játékkal, és töröltem. és hát, a módokra nem figyeltem, hogy kimásoljam az összeset belőle törlés előtt.