Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Destroyer91

tag

Sziasztok!

Egy olyan gondom lenne, hogy folyton FPS droppol a game. Van egy öregedő konfigom (I5 6500, RX 480 8 GB, 16 GB DDR4), az eddigi részeket hiba nélkül toltam ezen. Sokat vaciláltam, hogy meg merjem-e venni ezt a részt, de a youtube videók alapján megkockáztattam.
    Bármilyen beállítást veszek le, semmit nem számít (max annyit, hogy nem 40 fpssel, hanem 80 fpssal csinálja), újratelepítettem már az egész gépet is, játékot is, volt driver frissítés/csere is, ki is pucoltam a gépet (hátha thermal throttle). Minden 2 secenként meg-megakad a kép, de nem azért, mert a textúrákat tölti be, mert nincs pop-in.
    Afterburner megfelelő értékeket mutat, hőmérsékletek jók, VGA Use mindig 100%. Egy furcsaságot vettem észre, hogy a CPU usage nem megy 50-60% fölé, viszont, ha leveszem a felbontást pl. 1600*900-ra, akkor hirtelen ez megugrik 90%-ra, ilyenkor meg is szűnik a drop. De ezt csak a felbontás csökkentéssel tudom elérni (a többi beállítás nem okoz változást). Mi a logikája annak, hogy alacsony felbontáson jobban használja a CPU-t a game, mint az eredetin :F
    Nagyon zavaró, hogy amúgy jól menne a játék 40-50 fpssel kényelmese, de így játszhatatlan.
    Esetleg másnál is van hasonló probléma?
    Köszi előre is a tapasztalatokat! :R

Új hozzászólás Aktív témák