- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Felhívjuk a topikba látogatók figyelmét, hogy a játék megjelenéskori változata még többféle instabilitási problémától szenvedett, azonban ezeket a megjelenés utáni néhány hétben megjelenő - és a uPlayben automatikusan letöltődő - patchek javították.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anulu79
addikt
A többjátékos módban van olyan játékmód ami nem csapatban zajlik hanem mindenki mindenki ellen van?
-
nincsnév007
őstag
sziasztok, most játszottam ki a játékot és hát ez valami über brutál volt a story a grafika meg minden még lowon is nagyon szép, mind a két befejező rész nagyon jó volt Le a kalappal az Ubisoft előtt!
[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
A játékban a fényképezővel készült képeket el lehet valahogy érni? Lőttem pár szép tájképet screenshotként, meg párat fényképezővel is kattintottam, hátha az is elmentődik valahova.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
válasz Anulu79 #6204 üzenetére
Csak a screenshotokat találtam meg a Uplay egyik mappájában, de azok a Steam mappában is megvannak.
Újra folytattam a játékot pár év után, kezd idegesíteni a sok látomásos rész. Meg hogy a fontosabb ellenfeleket is ilyen elszabott módon kell megölni. Vaas... annyira gagyi volt.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
detroitrw
addikt
Sziasztok!
Adott egy deluxe edition ...
ott mikor nyílik meg a The Lost Expeditions és a The Monkey Business Pac küldetés? (valaki leírná részletesen? )
és az exclusive cucc a pdf és a soundtrack?
előre is köszi a helpet
-
hdekakas
senior tag
Sziasztok!
Most 05.28-án jött egy 27 megás update a játékhoz. Azóta a magyarítással szét van esve a szöveg, olvashatatlan már a menü is.
Külföldi oldalakon olvastam, hogy 'tán valami font készletet variáltak, és ezzel már a mod-ok nem kompatibilisek.
Nálatok is hasonló a szitu? -
Winnie The P
őstag
válasz hdekakas #6208 üzenetére
Szia! Nálam tegnap töltött le 1.08 Gb-ot és nem jó azóta a magyarosítás. Olvashatatlan karakterek vannak!
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
hdekakas
senior tag
Az imént kijött az új magyarítás, javítva a patch által okozott hibát! [link]
-
Becksman
őstag
Sziasztok!
Alábbi konfigon miért nem tudok 60fpsel játszani a Far Cry 3al?:..
Asus sabertooth 990fx
Amd fx8350 @4.4ghz
16gb ram
Geforce gtx 1050ti 4gbMindent maxra huzva elsimitas nélkül sincs meg a 60fps... Mi a gáz?
[ Szerkesztve ]
Samsung A54 5G 8+256GB
-
hdekakas
senior tag
Hát nekem viszi szépen a stabil 60 fps-t 4K felbontásban, még 2x élsimítást is bír.
Adatlapomban a konfig. (7700K @4,9GHz + 1080Ti húzva)
Jó, nem gyenge pc, de hogy ne lehessen elérni a 60 fps-t az túlzás azért. Nem mostani játék már.
Nekem még most is tetszik a játék. (Talán élvezetesebb is mint a FC 5, bár grafikában már elmaradott itt-ott.) -
-
Becksman
őstag
válasz csaba951 #6220 üzenetére
Használ az több magot is 4nél. Elején van 60 alatt, de pl szabadtéri mentesemnel 60fps megvolt még robbantasoknal is. 2* msat is kapcsoltam.
Nyilvan, ha azt nézzük igy is max 4 mag van teljesen terhelve mert kb~50% a használtsága...[ Szerkesztve ]
Samsung A54 5G 8+256GB
-
Zsoxx
senior tag
Ismeri valaki ezt a modot? link
-
JOE11111
újonc
Mik ezek a modok és,hogy kell használni őket?
-
marky1970
tag
-
Fleafthur
friss újonc
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne gtx 1070 kártyám van és hbao-t bekapcsolva ilyen furcsa árnyék csíkokat lehet látni ez miért van ? Valaki találkozott hasonlóval ? Van rá megoldás? -
-szabi-
addikt
Hi
Ez a játék évek óta a steam fiókomban van ma rászántam magam.
Eltelt 109 perc játékidő, de ez valami hihetetlenül unalmas eddig.
Ennyi idő alatt egy kígyót meg kettő vaddisznót lőttem.
Mint kiderült a vaddisznó hátizsáknak kellett.
A mentorom valamit meg akart tanítani, de nem lépett tovább a játék így végül alt+tab kiléptem.
A steam meg tele rendkívül pozitív értékelésekkel.
Nem tudom többieknek mi tetszik ezen. Részemről gáz, tehetném visszaváltanám.
üdv -
Bjørgersson
félisten
válasz -szabi- #6228 üzenetére
Rendben, szia.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
-szabi-
addikt
válasz Bjørgersson #6229 üzenetére
Végre valaki megért.
-
Bjørgersson
félisten
válasz -szabi- #6230 üzenetére
Éppen ellenkezőleg. Szerintem mai napig az egyik, ha nem a legjobb Far Cry rész.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
-szabi-
addikt
válasz Bjørgersson #6231 üzenetére
Kijátszottam az első és a második részt is, de egyik sem untatott ennyire.
Repülővel utazok, ejtőernyőzök, gépjárművet használok aztán azért kell vaddisznót lőni, hogy abból varjak hátizsákot a cuccaimnak!?
Miért nem kezdődik egyből azzal, hogy ruhát varrok belőle magamnak mert az sincs!?
Miközben a fegyverboltban meg simán vásárolok.
Meg el kellett mennem növényeket gyűjteni gyógyszer alapanyagnak, de a faluban nagyban megy a drogos buli-parti!?
"Openworld" játék, de mikor el akartam menni kraftolni azt írta ha elhagyom a játékteret akkor elbukom!?
Fogságban vannak a barátaim de én növényeket gyűjtögetek!?
Közel kettő óra belement, de eddig csalódás.
Annyira következetlen a játék. -
-
-szabi-
addikt
válasz p a s s e r #6233 üzenetére
Hi
Kettő cimborámnak van meg a játék, egyik mindössze 20 percig bírta, másik viszont teljesen oda van érte steam alapján 120 órát játszott vele.
Pár napig most hanyagolom aztán meglátom mi lesz a sorsa. -
p a s s e r
őstag
válasz -szabi- #6234 üzenetére
hát nekem tök 8, te tudod, csak elég újszerű a véleményed... az én cimbijeim nem fikázták, sőt: jó sztori, jó játékmenet, és vaas az egyik legjobb karakter, ever... bár mondjuk nem tudom, mit vársz, vagy mihez hasonlítod...
beszéljünk másról! filmekről, képekről... csak jelenségekről, semmit a lényegről...
-
-szabi-
addikt
válasz p a s s e r #6235 üzenetére
Hi
Azzal a cimborámmal aki 20 percet játszott vele összefutottam tegnap és szóba került ez a játék.
Véleménye egyezik az enyémmel.
Majd ha összefutok másik ismerősömmel aki 120 órát játszott megkérdem őt is.
Persze nem vagyunk egyformák, pl. én az összes stalker játékot kijátszottam és nagyon tetszett, őt meg nem fogta meg az a világ.
Hanyagolom picit aztán meglátom.
üdv -
DeltaPower
addikt
válasz -szabi- #6236 üzenetére
109 percet játszottál eddig, és ennyi idő alatt nem sikerült túljutni az első három, oktató jellegű küldetésen, ami után a valódi akció következne. Lehet, hogy ez a játék tényleg nem neked való.
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
mikromanus
veterán
Hát... ööö... Nyelvi korlátokba ütköztél? (azaz egy szót se tudsz angolul?) Vagy mi történt? Hogy lehet elakadni egy faék tutorial résznél? Kb még csak hibázni se tudsz, mert vinnyog a játék itt még, hogy húzz vissza a célterületre.
Miért kell craftolgatnod cuccost, meg drogocskát? Mert egy nyomi nincstelen nyugati ingyenélő vagy, aki most lépett a túlélősdi útjára. A pár dollárnyi vagyonka kell a fegyverhez és lőszerhez az elején. Az össz értéked meg a habtested amit áruba bocsáthatnál, csak akkor maradhattál volna az emberrablók fogságában is. Azaz ébreszd fel a lelked mélyén szunnyadó Rambot, vagy Predatort és mennyé' embervadászni és kriptát fosztogatni egy kis apróért!
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
MasTer
tag
válasz -szabi- #6236 üzenetére
Szia. Nekem is ez az egyik kedvenc játékom. Írod, hogy a Stalkereket végigjátszottad, nekem azokhoz nem volt semmi kedvem. Ahogy a többiek is írták, az első kb fél óra a játék tutorialja, utána tényleg szabad kezet kapsz egy teljes trópusi szigeten. De nem erőszak a palacsintaevés, én mindenesetre azt javaslom, adj még egy esélyt a játéknak. Pici angol tudás nem árt, különben tényleg idegesítő lehet.
MasTer of puppets I'm pulling your strings...
-
p a s s e r
őstag
válasz mikromanus #6238 üzenetére
van magyar felirat hozzá, az nem lehet gond...
beszéljünk másról! filmekről, képekről... csak jelenségekről, semmit a lényegről...
-
-szabi-
addikt
Sziasztok
A 109. percnél még mindig a tutorial rész ment, beleszólásom a játék folyásába eddig semmi módom nem volt.
Miután összeszedtem a disznóbőrt hátizsáknak (ezt még most is nevetségesnek tartom), ott untam meg, hogy csávó újra és újra "i will teach you takedown"-t ismételgette, de semmire nem tudtam kattintani és kilépni sem lehetett. Ekkor "alt+f4" befejeztem és azóta se próbáltam.
Vagy itt le kellett volna megtanulnom hátizsákot varrni!? -
p a s s e r
őstag
válasz -szabi- #6241 üzenetére
talán a képességeknél ki kéne választani a take down-t... és tényleg tök irreális, hogy egy vadonban túlélő emberke jobb cuccokat csinál magának, amibe több lőszer, vagy fegyver fér... atom hülyeség és tökre zsákutca játékmechanizmus szempontjából... azóta sincs ilyen egyik játékban sem...
lépj már túl az intrón, utána alkoss véleményt...beszéljünk másról! filmekről, képekről... csak jelenségekről, semmit a lényegről...
-
DeltaPower
addikt
válasz -szabi- #6241 üzenetére
Ja, valószínű windows telepítés stílusban OK-OK-NEXT módszerrel végigkattintottad a tutorial szöveget, anélkül hogy elolvastad volna.
Elő kell szedni a skill fát (a tetkót), aztán a cápára, aztán a késsel átszúrt koponyára kattintani és megtanulni a takedown skillt. Amíg nem csinálod meg, addig csak pofázik a fickó."Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
mikromanus
veterán
Ej, emiatt 109 percet áldozni az életedből....
Igazából nem egészen értem a dolgot. Ez a toronymászós-carftolós-tetkós tutorial tán ha 10-15 perc összesen. Utána kicsapnak az első outpost közelében és szabad a pálya. Bár ha már a tutorial rövid üzeneteire se volt türelmed, akkor lehet ez neked nagyon száraz lesz. Átpörgeted a történetet és nem érted mi van... De ne legyen igazam!Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
batman91
őstag
válasz mikromanus #6244 üzenetére
Szerintem nincs már értelme tovább foglalkozni vele. Nem tetszik neki és kész.
"A man chooses. A slave obeys." - Andrew Ryan
-
-szabi-
addikt
Adok még neki esélyt, de az odébb lesz.
Először kipihenem a vaddisznóbőr varrás okozta sokkot. -
p a s s e r
őstag
válasz batman91 #6245 üzenetére
valami ilyesmi... mondjuk én is félreraktam még az ős gameboyon a mario-t, amikor ráugrottam az első teknősre... (azóta nem indulnak az attenborough vhs-ek...) két hét volt, mire kihevertem a sokkot...
-
-szabi-
addikt
válasz DeltaPower #6243 üzenetére
Hi
Megcsináltam.
Mivel múltkor alt+f4 léptem ki persze az utolsó részt újra kellett játszani.
Takedown skill múltkor ott ment félre, hogy dupla klikk kell én meg csak rákattintottam.
Felvettem egy gépkarabélyt a kalóztól, erre eldobta a pisztolyt amire csomó pénzt költöttem.
Egyszerre nem tárolja a kettőt.
Ha jól értem most kecskebőr szabászatot kellene craftolnom mert több fegyverhez az kell?
(#6244) mikromanus
Steam számolja ennyinek a játékidőt. -
DeltaPower
addikt
válasz -szabi- #6248 üzenetére
Ha eldobta a pisztolyt, az ott hever valahol a földön. A "csomó pénzt költöttem" pedig később lesz majd érdekes, a több ezer dolláros fegyvereknél. De ha jól csinálod, sose leszel pénzszűkében.
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
Dency01
aktív tag
Hali.
Előkaptam a far cry újra, felpatcheltem 1.05-re, a gamerprofile.xml -ben van egy ilyen beállítás: D3D11MultithreadedRendering="0" 1-re átírva elég nagy teljesítménynövekedést lehet elérni. Viszont kb 10 perc játék után vagy összeomlik a játék vagy elkezd villogni a kép textúrák eltűnnek. Kikapcsolva természetesen jó. Valaki tud erről esetleg megoldás nem nagyon van rá?Ez alapján csináltam.
Annyi pénzem sincs hogy gyalog hazamenjek.
-
rup1u5
nagyúr
válasz DeltaPower #6252 üzenetére
Semmit! Mindent leszed. Még azt sem teszi ki hogy mikor nyomjál gombot loothoz vagy mászáshoz, és a kis négyzetet sem látod, hogy merre menj amikor egy célpontot kijelölsz a térképen. [gameplay video]
Ez plusz Flawless widescreen és teljesen más élmény a játék. Sokkal jobban beszippant, minden apró mozgásra odafigyel az ember.Why don't you knock it off with them negative waves!
-
ledgeri
nagyúr
Ingyen osztogatja készítője... Osszátok, élvezzék a népek!
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
ledgeri
nagyúr
válasz UnConnecteD #6255 üzenetére
Belépsz a ubi connect appba/programba PC-n és simán inygen csatolod accounthoz.
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
törölt tag
Nekem is kódot kér... most akkor mi van, mégsem ingyenes, csak Amerikában?
-
ledgeri
nagyúr
válasz UnConnecteD #6257 üzenetére
Én amint kaptam róla emailt már szedtem is, és működik...
-
törölt tag
Nálam is megoldódott, már lejött
-
törölt tag
A gpu használat folyamatosan 95-100%, 160-180watt fogyasztás mellett, felbontástól függetlenül. Fullhd és 4K alatt is ilyen.
(Más játékoknál 40-80% szokott lenni 1080p felbontás mellett.)Melegszik a kártya rendesen. Egyedi hűtési profilt kellett beállítanom, hogy 78-82C körül maradjon a hőmérséklet.
Lehet ezzel kezdeni valamit, van hozzá patch vagy egyedi cfg fájl beállítás?
rx 590 8gb
r5 2600x
16gb ram -
ledgeri
nagyúr
válasz #50433536 #6263 üzenetére
Nincs véletlen 5-600 fps-ed mellette? Nyomnék egy Vsyncet mellé....
-
Sziasztok. Nemrég kezdtem el játszani ezzel a játékkal és az utóbbi időben véletlenszerű időközönként összeomlik a játék. Az Eseménynaplóban ezt találtam:
A hibát okozó alkalmazás neve: farcry3_d3d11.exe, verzió: 0.1.0.1, időbélyeg: 0x5ae9a466
A hibát okozó modul neve: MSVCR100.dll, verzió: 10.0.40219.325, időbélyeg: 0x4df2be1e
Kivételkód: 0xc0000005
Hiba pozíciója: 0x00001f18
A hibát okozó folyamat azonosítója: 0x3274
A hibát okozó alkalmazás indításának időpontja: 0x01d7d543a8dd5aa2
A hibát okozó alkalmazás elérési útja: D:\Games\Far Cry 3\bin\farcry3_d3d11.exe
A hibát okozó modul elérési útja: D:\Games\Far Cry 3\bin\MSVCR100.dll
Jelentés azonosítója: 4745033b-eece-4c10-97b1-9cd242616fda
A legfrissebb VisualBasic Runtime-ok vannak telepítve.Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
Werkly
őstag
Hivatalosan ehhez van HD texture pakk? Kösz!
-
VikMorroHun
senior tag
-
Zoli bácsi
őstag
Hali! Bocs hogy felhozom a süllyesztőből a topikot....
Na, a lényeg, anno megvettem a játékot, hivatalos DVD, kulccsal. Megvan minden. Kb 5 évig nem játszottam, most így 54 évesen elkapott a gépszíj, és vettem egy modernebb PC-t.
A régi vinyón fennt volt a feltelepített játék, de az nem indul el. (Intel gép volt AMD kártyával, most AMD gép van Nvidia kártyával)
A probléma, hogy a mostani gépben nincs optikai meghajtó.
Tehát van egy kulcsom, meg egy DVD lemez, amit nem tudok használni.
Van valami megoldás?
Köszi! -
MasTer
tag
válasz Zoli bácsi #6268 üzenetére
Szia! Nem kell dvd, a Ubisoft Connectről telepíthető a játék. Remélem, a fiókod belépőkódját tudod
MasTer of puppets I'm pulling your strings...
-
Zoli bácsi
őstag
Köszönöm! Nem tudom, de küldtek linket a mail címemre, ahol tudtam új jelszót létrehozni. Amúgy nem tudom anno mit csináltam, szerintem nem regisztráltam a játékot, csak single módban toltam....Mert nem mutat semmit, 0 perc játékot jelez, és azt sem látom mit vettem. (Far Cry 2, 3 megvan DVD-n)
Na, de megoldódott a probléma, elindult a kb. 10 éve föltelepített játék, amit átmásoltam az SSD-re. Fel kellett tenni a régebbi DirectX verziókat a windows 11 alá, meg a Visual C++ progit. Megy a játék, magyarítva, ahogy hagytam.
Neki is ugrottam, az elejétől. (Máshogy nem is menne, a mentések eltűntek)
Aztán folytatom, ahogy látom már a 6. résznél tart a sorozat. Gondolom nem fog hiányozni a DVD meghajtó, mert ha megveszem az új verziókat, azokat úgyis le tudom tölteni. Ha jól látom, olcsóbb az Ubisoftnál, mintha itthon venném..A 4. részre néztem rá. -
matrix23
tag
Sziasztok!
Hátha olvassa valaki
Elakadtam a játékba, a végigjátszás videó nem segít.
Amikor meg vagyok kötözve úgy, hogy hozzám van még kötve egy nagy tégla és beledob a kopasz kakastaréjos csávó a vízbe nem tudok kiszabadulni. Írja a játék hogy melyik gombot kell nyomni, de hiába.. próbáltam sűrűn nyomogatni, lenyomva tartani, nyomni mellé egeret, wasd-t , de semmi, nem tud kiszabadulni
Mit kell ott csinálni?
Köszi -
mikromanus
veterán
válasz matrix23 #6271 üzenetére
Néhány másodperc után megjelenik az útmutató, hogy mit kell tenni. Gyorsan sokszor kell lenyomni a jelzett billentyűt. Talán space gombot a PC-n. Spameld a gombot! 8-10 után továbblép.
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest