Hirdetés
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
-
Mobilarena
Felhívjuk a topikba látogatók figyelmét, hogy a játék megjelenéskori változata még többféle instabilitási problémától szenvedett, azonban ezeket a megjelenés utáni néhány hétben megjelenő - és a uPlayben automatikusan letöltődő - patchek javították.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikromanus
veterán
válasz
csaba951
üzenetére
Mindegy az, hogy milyen verziód van. A DVD mellékes. Simán regisztráld be a játékot és ha nem nagyon tetülassú a neted, akkor szedd le a játékaid alól loaderből (vagy hogy működik ez a UPlayben)! A patchelés és az első azonosítás miatt amúgy is kell majd a netkapcsola... már elsőre talán. Utána megy anélkül is.
Én volt amit megvettem DVD-n, mert úgy volt olcsóbb, elmorzsoltam pár könnycseppet a borítófeliratok és a magyarítás minőségét nézve, azt' leszedtem mindent közvetlenül a loaderen keresztül, vagy honlapról indítva. Mondjuk nekem aztán nem gond a sávszélesség, DVD meghajtó meg vagy 5 éve nincs a gépemben.

-
-
Pancsermeste
őstag
-
Pancsermeste
őstag
válasz
csaba951
üzenetére
Hmmm...
Total commander hogy a manóba nem látja?
No mindegy, megnéztem, a hosts file-ban csak # -el jelölt sorok vannak, ubisoft-os bejegyzés nincs.Sajnos nem segített az újratelepítés sem.
Továbbra se csatlakozok a szerverhez.
Az Uplay-ben a játék tulajdonságainál ez van.
Ha itt rányomok az ellenőrzésre, akkor ezt az üzit kapom.Szinte szűz Win10-en is kipróbáltam, ott mondjuk el se indul a játék, de a verifying ott is ugyan ezt dobja.
Az nem lehet, hogy a játék kódom már regisztrált?
Vagy akkor be se tudtam volna regisztrálni Uplay-en? -
Pancsermeste
őstag
válasz
csaba951
üzenetére
Szia!
Köszi a választ!

c:\Windows\System32\drivers\etc - könyvtár nincs, így bejegyzés sincs.
A többi feltétel stimmel.Most azt vettem észre, hogy az UPlay-en a Játék Properties-ben, ahol kiírta a telepítési útvonalat, file-ok ellenőrzésnél valami hibát írt. Lehetséges, hogy a mappa névben nem lehet space?
Ez volt: D:\Far Cry 3\Most uninstalláltam, megpróbálom újratelepíteni, a felajánlott helyre és könyvtár névvel.
-
HANDO88
senior tag
válasz
csaba951
üzenetére
Szerintem valami durván össze van akadva. Volt már telepÍtve a játék ,akkor 22%-ig működött rendben.
Utána rendszer rakáskor törlésre került. Érdekes dolgokat produkál. Vannak a próbák azoknál a vörös köveknél , no tegnap megcsináltam egyet fullosra erre a kövön átirta a nevet Jason Brodyra . Ma megint megcsináltam egyet és nem Jason Brodyra irta át hanem az Uplayos nick nevemre.

-
zeee
senior tag
válasz
csaba951
üzenetére
a tűzfalhoz hozzáadtam at uplayt. Most az összes portot külön engedélyeznem kell a routeren? nem emlékszem egy programra sem, amin ilyeneket kellett csinálnom. De megpróbálhatom engedélyezni egyenként mindet. Azt viszont nem tudom hogy volt-e fent tört uplay-es játék.
-
Hunork
veterán
válasz
csaba951
üzenetére
Hopsz, jó kérdés...
tényleg PC-s fejjel kérdeztem...
Na, közben tárgytalan a kérdés...
Ha a kód egy account-hoz be lett regelve, akkor az már ahhoz van kötve...Ezért van pl. a Steam-en, hogy ajándékba veszed, és elküldöd, akinek akarod, hiába te fizettél, nem a te accountod-on fog jelentkezni maga a játék...
És nem zavarsz, azért van a PH, hogy segítsünk egymásnak!!!
(már ha tudunk...) -
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
-
mikromanus
veterán
válasz
csaba951
üzenetére
A közelharci/machete támadás és a kivégzés is mindig F billentyű, csak ha nem takedown helyzetben vagy, akkor nem jelzi, hogy támadási távolságban vagy-e. Nincs külön váltó billentyű. Ha késes támadást nyomsz, akkor az terem a kezedben, aztán visszaáll a korábbi lőfegyverre, vagy C4/aknára.
-
DigitXT
félisten
válasz
csaba951
üzenetére
Ha keyboard-dal játszol, akkor az alapbeállítás rá az "F"... Bármikor lehet
vele vágni, viszont külön elővenni/kézben tartani ha jól tudom nem lehet.
Take Down-t viszont csak akkor tudsz csinálni, amikor a játék azt kiírja.
Szerk: ja, hogy a gyíkok! Azt hittem, a "gyík" kalózok. Állat ellen nem túl
jó a kés, főleg ha "morcos" állat: persze hatásos, csak te is tutira sérülsz.
Lassabb állatok ellen viszont beválhat a futás is...Vagy beugrás járgányba.
Aztán kézifékes megfordulás és módszeres gyík-kilapítás, megnyúzás.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
gyuromoj: mármint az ablakon?
Na ezt kipróbálom, hátha beválik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Workstation bazár - Dell, Lenovo - számla, 6 hó garancia
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- 10+ db - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Akkor nemtudom mit problematizál 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)