Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Telekom mobilszolgáltatások
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
-
Mobilarena
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HornedReaper
senior tag
Kezdtem én is újat 23. szinten... Pedig egy rakat órám volt benne. Local Leadert valszeg hanyagolom, ha kell nyersanyag majd utazgatok, mert utazni élvezet

A magas charisma nem az én játékom, elég a 3-as a lone wanderer-hez meg erő sem kell asszem 3-nál nagyobb. INT most 3 de majd 4 lesz tizenx szinten az energiafegyók tuningolásához, addig is idiot savant hadd dolgozzon jobban
Ebben a játékban tényleg a minél gyorsabb fejlődés a legfontosabb.
Scrapper sem nagyon kell, ha nem fejleszti az ember az összes bázisát - majd benagyítózom ami fontos nyersanyag
Azért a Deathclaw-csatlós tartását egyszer kipróbálnám, csak az a rengeteg charisma.....
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Ebben a játékban tényleg a minél gyorsabb fejlődés a legfontosabb.