Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HornedReaper
senior tag
Felraktam pár modot hogy erősebbek legyenek az ellenfelek. Survival-ben tolom, elejétől az Overseer's Guardian puskával és már túl könnyű volt
Brutál jó eddig, van most pici ghoul, nagy ghoul, óriás ghoul, fegyveres fél-ghoul, raiderből is rengeteg féle, óriás mutáns raider stb. Az óriás ghoul zárt térben szétkapott volna mert kellett neki vagy fél tár, 104. szinten vagyok és még a főküldiben alig haladtam
Jó lesz ez, bár a Glowing Sea sarkába is kéne mennem egy tudósért de így elég meggondolandó lesz, új szörnyek is vannak. -
HornedReaper
senior tag
-
HornedReaper
senior tag
Végső megoldás nekem a CTD ellen a Weapon Debris kikapcsolása volt. Így már nem lép ki állandóan a játék, beírhatnátok a kiemelt leírásba
Hátha egyszer lesz next-gen verzió és többen játszanak majd. -
HornedReaper
senior tag
El sem hiszem, végre egy patch ami után nem lépked ki a Fallout 4 az asztalra, nincs CTD! Kár hogy a kilépkedés miatt visszaállítottam Very Hard-ra a Survival-ről már korábban

[link]
Stuttering and Memory patch ENBoost - Fallout 3 / New Vegas-hoz és 4-hez is, ill pl Skyrimhez is van patch az alkotónál -
HornedReaper
senior tag
Annyira végigtolnám, de survivalon nyomom és kilép (lefagy) állandóan a játék
Már megpróbáltam win7 kompatibilitási módban, teljes képernyős ablakban futtatni full screen helyett, fps-t 58-ban maximalizálni, internet kikapcs és vissza csak akkor ha már betöltött a pálya de hasztalan.. Steam-es, fájlintegráció hibakeresés is lefut és minden mod törölve. -
HornedReaper
senior tag
Vannak még érdekességek, pl. mikor aknamezőn tegnap felrobbantam, visszatöltve eltűntek az aknák.. Ezzel a hibával már többször találkoztam.
-
HornedReaper
senior tag
válasz
HornedReaper
üzenetére
Úgy látszik, másnak is van ilyen problémája, hogy nem termeli a vizet a falu:
[link] -
HornedReaper
senior tag
Szerintetek bugos sanctuary hill bázisom, vagy valamit módosítottak a patch-csel, mert 103 vizet kéne termelnie, de semmit nem ad már rég, mióta 3-4 purifiert felhúztam.. Próbáltam áramtalanítani őket és vissza, de semmi hatása..
-
HornedReaper
senior tag
Kezdtem én is újat 23. szinten... Pedig egy rakat órám volt benne. Local Leadert valszeg hanyagolom, ha kell nyersanyag majd utazgatok, mert utazni élvezet

A magas charisma nem az én játékom, elég a 3-as a lone wanderer-hez meg erő sem kell asszem 3-nál nagyobb. INT most 3 de majd 4 lesz tizenx szinten az energiafegyók tuningolásához, addig is idiot savant hadd dolgozzon jobban
Ebben a játékban tényleg a minél gyorsabb fejlődés a legfontosabb.
Scrapper sem nagyon kell, ha nem fejleszti az ember az összes bázisát - majd benagyítózom ami fontos nyersanyag
Azért a Deathclaw-csatlós tartását egyszer kipróbálnám, csak az a rengeteg charisma.....
-
HornedReaper
senior tag
válasz
micafighter
üzenetére
Én tegnap vettem meg a Vault 81-nél a kereskedőtől -
HornedReaper
senior tag
Úgy vettem észre, a generátorokat pedig össze lehet kötni, így "összeadódik" az árammennyiség, amit termelnek. Legalábbis nem működött az egyik víztermelőm és ez megoldotta

-
HornedReaper
senior tag
En raktam oda lepcsot, lejottek rajta, az egyik lakos is ott szokott dekkolni

Felhuztam 2 boltot a telepemen, mukodott is. Tegnap probaltam kereskedni, ures volt a bolt es az invertorymat is uresnek latta.. Remelem megjavul magatol. Vandorarus is pont jott a varosba, o is bugos volt..
-
HornedReaper
senior tag
válasz
micafighter
üzenetére
Én
haladok, és ott is úton-útfélen Deathclaw-okba és mutánsokba ütközök,keletre pedig synth-ekbe, akikkel eddig még nem találkoztam a játékban.egy halfeldolgozónál -
HornedReaper
senior tag
A sentry bot prototípust sikerült valakinek végig követnie Bostonig?
Nálam sajnos kb. félúton elakadt, aztán kis időre rá eltűnt az éterben.. Ahol elakadt, ott tuti nem férne át máskor sem 2 kis fal között, amilyeneket a "bázison" is lehet építeni. -
HornedReaper
senior tag
Az AP néhány páncélnál védelmi szintet (Armor Piercing) jelöl?
-
HornedReaper
senior tag
Olvasgatom a külföldi írásokat, jó sok overkill fegyvert és egyebeket lehet találni a játékban.. Én igazából nem vágyom olyanra, ami 1-2 lövéssel bármit leterít, mint pl.
elvenné a játék örömét ha nem kellene félni / tartani semmitől többet.. Ezek az extra erős fegyók szörvájvör nehézségen is "túl erősek"?explosive combat shotgun, -
HornedReaper
senior tag
A fegyverekkel vagyok gondban, VATS-ban kevés lövésre van lehetőségem sok esetben moddolt fegyverekkel..
Itt egy kis leírás, kb. mi hogyan befolyásolja, mennyi AP kell 1-1 lövéshez:Weight affects AP cost in Fallout 4. Higher weight higher Ap cost lower lower ap cost.
How mods affected the ap cost of a 10mm in testing:
Glow sights - decreased ap cost
Reflex sights - decrease ap cost more than glow sights
Pistol grips - (standard/comfort/marksman) -decrease ap cost increasinglyall other stocks - increased
Magazines - didn't seem to have an affect.
Long barrel - increase ap cost (probably proportional to increase in weight.)
Muzzles - didn't notice any affect.Receivers...
Hardened - increased a lot.
Calibrated - stayed the same.
Automated - increased.
Hair trigger - decreased.
Light weight - decreased a lot. -
HornedReaper
senior tag
Asszem az "ambient occlusion" homályosítja be kicsit a képet, itt egy jó kis videó a low/medium/high/ultra beállításokkal:
[link] -
HornedReaper
senior tag
A statok 10 fölé mehetnek a játékban? Pl. erőt max 8-ig húznám ha ruha úgyis felviszi 10-re és hasonlók

-
HornedReaper
senior tag
válasz
HornedReaper
üzenetére
A Motion Blur-t kikapcsolva is kicsit elhomályosodik a kép, amint lépek egyet a játékban.. Lehet ez az ára a folyamatos 60 feletti FPS-nek, csak az a baj a 40 colos TV-t közelről nézem, így a minimális homályosodás miatt is még nehezebb ellenfeleket kiszúrni a dzsindzsában

-
HornedReaper
senior tag
Nálam GTX680-al szinte minden ultra (god rays low-on is elég + shadows high és a distant cuccok), és csak egy beállítást kellene megoldanom: amikor 1 helyben állok, szép éles a kép. Amint egyet lépek, homályossá válik minden, igaz minimálisan, de jó lenne kikapcsolni
60 FPS alá nem nagyon esik, bár még csak most szedtem össze a kutyát nemrég.
Új hozzászólás Aktív témák
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 GIGABYTE 750W
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Brutál jó eddig, van most pici ghoul, nagy ghoul, óriás ghoul, fegyveres fél-ghoul, raiderből is rengeteg féle, óriás mutáns raider stb. Az óriás ghoul zárt térben szétkapott volna mert kellett neki vagy fél tár, 104. szinten vagyok és még a főküldiben alig haladtam
Jó lesz ez, bár a Glowing Sea sarkába is kéne mennem egy tudósért de így elég meggondolandó lesz, új szörnyek is vannak.

Hátha egyszer lesz next-gen verzió és többen játszanak majd.
Már megpróbáltam win7 kompatibilitási módban, teljes képernyős ablakban futtatni full screen helyett, fps-t 58-ban maximalizálni, internet kikapcs és vissza csak akkor ha már betöltött a pálya de hasztalan.. Steam-es, fájlintegráció hibakeresés is lefut és minden mod törölve.