- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
-
Mobilarena
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BloodDrunker
csendes tag
válasz
pFEFErohni
üzenetére
Elvileg 4 befejezése van történetnek,nekem 12db main quest lett amíg végig értem.
Lehetséges,ha más utat választasz több vagy kevesebb ezt nem tudom.
Egyébként igen rövid lett én többre számítottam,bár az kétségtelen, hogy töménytelen mennyiségü mellék quest van de akkor is pont a fő küldi ilyen rövid?
Szerintem érdemes elkerülni, minnél tovább a fő küldit, számomra picit unalmas lett utána a játék, jó élvezetes most is de nincs meg az az érzés, mint az elején, hogy be se akartam fejezni a küldizést.Valahogy ezek a mellék questek unalmasak az összes kb ugyanaz, Pucold ki ez a helyet,beszélj ezzel-azzal stb komolyan inkább mászkálok meg magán akciózok sokszor mint,hogy ezeket a küldiket csináljam.
Új hozzászólás Aktív témák
- 5 portos Gigabites Switch, internet szétosztó
- Eladó ASUS ROG Strix Z790-E Gaming WiFi II garanciás, hibátlan, full doboz
- Újszerű Asus Rog Ally Xbox (2028 decmberig Garis)
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 9 285K +2x16GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5! (Bolti ár: 600e!)
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 9 285K +2x16GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5! (Bolti ár: 600e!)
- Részletre. Kingston FURY Impact 32GB DDR5 4800MHz KF548S38IB-32
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- 27% - Samsung S27D360GAU VA Monitor! 100Hz / 1920x1080 / 4ms
- AKCIÓ! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest