- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
- kompakt csúcstablettel készül a Lenovo
- Poco M8 5G - majd megveszed
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BloodDrunker
csendes tag
válasz
pFEFErohni
üzenetére
Elvileg 4 befejezése van történetnek,nekem 12db main quest lett amíg végig értem.
Lehetséges,ha más utat választasz több vagy kevesebb ezt nem tudom.
Egyébként igen rövid lett én többre számítottam,bár az kétségtelen, hogy töménytelen mennyiségü mellék quest van de akkor is pont a fő küldi ilyen rövid?
Szerintem érdemes elkerülni, minnél tovább a fő küldit, számomra picit unalmas lett utána a játék, jó élvezetes most is de nincs meg az az érzés, mint az elején, hogy be se akartam fejezni a küldizést.Valahogy ezek a mellék questek unalmasak az összes kb ugyanaz, Pucold ki ez a helyet,beszélj ezzel-azzal stb komolyan inkább mászkálok meg magán akciózok sokszor mint,hogy ezeket a küldiket csináljam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honda topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN és bontott Xiaomi Redmi 7 3/32GB,2Sim,Független
- Bravo 17 C7VF 17.3" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- Be Quiet! - LIGHT WINGS LX 120mm PWM házventilátor (3db/CS)
- Be Quiet! - LIGHT LOOP 360MM AIO
- ThinkPad T14 Gen4 14" FHD+ IPS érintő i5-1345U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Egyedi ékszerdobozka
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GIGABYTE A520M DS3H AC vadiúj, 3 év névre szóló garancia, WiFi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs